PDA

View Full Version : Chants by GROBAR22



GROBAR22
01-18-2010, 23:00
evo pesama za pes partizanovih imate veliki izbor
http://www.filefront.com/15380657/CHANTS%20PARTIZAN.zip
javljajte utiske!!! :w00t:

Dane94
01-18-2010, 23:14
Prvi koji skidam ;) Kazi mi samo molim te,gde se i kako se ovo ubacuje?

GROBAR22
01-19-2010, 00:36
Prvi koji skidam ;) Kazi mi samo molim te,gde se i kako se ovo ubacuje?

skini pes evo editing studio i preko njega loaduj OF promeni slotove za partizan i renajmuj pesme u te prazne slotove naprimer unnamed_337..... ubacih u dt01 img :)

Dane94
01-19-2010, 13:08
To je ovo a?

http://www.filefront.com/thankyou.php?f=14859249&k=7f46c68dec22f7e898038436ea8f113d1f37aab0143866de 4656d6777244354e


Mozes li mi molim te samo redom reci kako i sta da uradim,posto sma jednom pokusavao i nije mi uspelo pa sada da ne zeznem...Dakle sta prvo,pa onda korak po korak ako mozes da napises?

GROBAR22
01-19-2010, 13:57
prvo skines taj studio preko njega loadujes option file koji i se nalazi u my documentsu pa u konami.... onda sa njim izaberes klubove (arsenalov grb nacrtan) i izaberes partizan tamo ces da vidis chants i imas da izaberes koje ces slotove da uzmes za njega izaberi najvise sto ima naprimer od unnamed_393 do unnamed_404 kliknes save, onda odes u kitserver u img folder zatim u dt01 img tu ubacis instaliras kitserveri to je to! ako nisi razumeo potrazi malo po forumu imas bolje objasnjeno

НемањаВЦЗ
01-19-2010, 18:46
Ајде више смарате с Партизаном

GROBAR22
01-19-2010, 21:27
uskoro jos klubova... tacnije kad budem imao vremena opasna ova skola :)
EDIT: sutra PAOKOVE pesme update grobarskih (ispravljene neke pesme , bezpotrebne izbavene dodate nove) NAPRAVICU TUTORIAL ZA RE-LINKOVANJE PESMI I OKACICU NA YOUTUBE!

GROBAR22
01-20-2010, 13:29
Evo jedan update uradjeni paok i partizan http://www.filefront.com/15390047/CHANS%20BROTHERS.RAR
slotovi za partizan = 393-404 menja Manchester United
slotovi za paok = 467-472 menja Ajax
promenite slotove za paok i partizan kao sto mozete da vidite dole na tutorialu koji sam napravio

<object width="425" height="344"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/ZXQZFoXMtRo&hl=en_US&fs=1&"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/ZXQZFoXMtRo&hl=en_US&fs=1&" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="425" height="344"></embed></object>

Alexandar981
02-12-2010, 20:29
Izvinite mozda je glupo sto cu ovo da pitam ali meni ovo cudo ne radi na WIN 7 :( Ima li neko da mi pomogne???

donpoppino
02-13-2010, 09:52
Izvinite mozda je glupo sto cu ovo da pitam ali meni ovo cudo ne radi na WIN 7 :( Ima li neko da mi pomogne???

Tebi nema pomoci! :)



Obnovite link za chantove, ne radi!

froginho
02-14-2010, 11:53
Izvinite mozda je glupo sto cu ovo da pitam ali meni ovo cudo ne radi na WIN 7 :( Ima li neko da mi pomogne???

a koje ti cudo ne radi?

GROBAR22
02-27-2010, 15:36
a koje ti cudo ne radi?

moguce da mu ne radi editing studio trebas da instaliras net framework!
obnovljen link : http://www.megaupload.com/?d=7VD4NUST