PDA

View Full Version : ~ Online~ 2009/2010 iSSPatch V.4



_Dante_
12-22-2009, 20:20
PES6 iSSPatch 09/10 V.4 New stats, New teams, & New players!!!

http://s7.directupload.net/images/090911/6mpkkbec.png

- Svi transferi klubova zavrseni. Reprezentacije 70% uradjene. Download Patch (http://www.megaupload.com/?d=C8TSQIIU)

Instalirati DKZ Studio: Download (http://www.megaupload.com/?d=K91JBP55)

http://i38.tinypic.com/34o58bt.jpg

Pokrenuti iSSv4.dkz iz .rar-a i pokrenuti sa dkz studio.
Kliknuti na apply patch in folder kao na slici gore.
Nakon toga potraziti: C:\Program Files\KONAMI\Pro Evolution Soccer 6\dat i kliknuti OK.
Sacekati dok se proces zavrsi i naravno uzivati u igrici. ;)

Napomena: Ne Zaboravite da izbrisete svoj stari option file...


English e_text http://img2.imgup.eu/oie_MU.png (http://www.megaupload.com/?d=ELG9KLXM)


Thanks for: iSSPatch team, Jakuchu, pppnut, & Benio for their work on this patch

Edit: Uploadovao sam patch jos na neke hostove, pa birajte... ;)

http://www.multiupload.com/logos/5.gif (http://rapidshare.com/files/332738033/ISS_patch_v4.rar.html) http://www.multiupload.com/logos/7.gif (http://depositfiles.com/en/files/y25z0fokg) http://www.multiupload.com/logos/9.gif (http://hotfile.com/dl/23540382/84a0036/ISS_patch_v4.rar.html)

http://www.multiupload.com/logos/11.gif (http://www.2shared.com/file/10562462/57894005/ISS_patch_v4.html) http://www.multiupload.com/logos/10.gif (http://uploading.com/files/bdcd345d/ISS_patch_v4.rar/)

Download dresova za ovaj patch:

Part 1 (http://www.megaupload.com/?d=2ZFL3ZTG) Part 2 (http://www.megaupload.com/?d=U74VSHKA)

Evo i 0_texta za ovaj patch koji napokon stavlja prave grbove... ;)

Part 1 (http://www.megaupload.com/?d=5KESTUDD) Part 2 (http://www.megaupload.com/?d=YDQPG5YK)


Vazna napomena: Ovaj patch se koristi za ONLINE igranje i jedino tako mozete vidjeti da su transferi odradjeni. Offline nema nikakve veze sa transferima iz ovog patcha!!!

LimaMc
01-08-2010, 23:52
Znaci ne treba switcher????

_Dante_
01-09-2010, 00:20
Znaci ne treba switcher????

Samo ubacis patch kao na slici, izbrises OF i instaliras e_text zbog grbova... ;)

Inace sad sam odigrao nekoliko partija sa ovim patchom i mogu reci da je odlican, ne vidim toliku razliku od proslogodisnjeg... :)

LimaMc
01-09-2010, 01:09
Upravo odigrao...Nije lose...

Partizan FOREVER
01-09-2010, 11:32
Samo ubacis patch kao na slici, izbrises OF i instaliras e_text zbog grbova... ;)

Inace sad sam odigrao nekoliko partija sa ovim patchom i mogu reci da je odlican, ne vidim toliku razliku od proslogodisnjeg... :)
ja sam ubacio patch, ali nema grbova. Kako da instaliram taj e_text sto kazes?

_Dante_
01-09-2010, 13:21
ja sam ubacio patch, ali nema grbova. Kako da instaliram taj e_text sto kazes?

E_text se samo zamijeni preko starog, ali napravi backup starog. Mada mi se ne svidja ovaj e_text ::S: patch ubaci preko pes squada i trebalo bi da grbovi budu ok, jer se oni nalaze u O_textu...

dSN
01-09-2010, 14:10
ako ubacim taj e_text oce mi se promeniti imena klubova? kada sam ubacio patch Ascoli je Juve,Bayern je Ajax...Jel to tako treba ili je to samo kod mene ? xD

Partizan FOREVER
01-09-2010, 15:32
E_text se samo zamijeni preko starog, ali napravi backup starog. Mada mi se ne svidja ovaj e_text ::S: patch ubaci preko pes squada i trebalo bi da grbovi budu ok, jer se oni nalaze u O_textu...
da ali taj e_text imam od stari patch i ti grbovi su... npr. newcastle-ov grb je a tu ne znam koji je tim, onda KSC-ov grb a treba da je Majncov... a odakle da skinem taj novi e_text? :D

Petko15
01-09-2010, 16:06
da ali taj e_text imam od stari patch i ti grbovi su... npr. newcastle-ov grb je a tu ne znam koji je tim, onda KSC-ov grb a treba da je Majncov... a odakle da skinem taj novi e_text? :D

http://www.megaupload.com/?d=ELG9KLXM

_Dante_
01-09-2010, 16:45
da ali taj e_text imam od stari patch i ti grbovi su... npr. newcastle-ov grb je a tu ne znam koji je tim, onda KSC-ov grb a treba da je Majncov... a odakle da skinem taj novi e_text? :D

Imas sve u prvom postu... ;)

p.s. editovan prvi post...

Pejaz
01-09-2010, 18:15
Moze li ovaj pac da se ubaci preko sholym patcha ili ne?

Petko15
01-09-2010, 18:18
Moze li ovaj pac da se ubaci preko sholym patcha ili ne?

Naravno da moze. Ovaj patch je za online, offline ne funkcionise.

T3mplar
01-09-2010, 18:19
Da i super je danas sam ga testirao sa petkom15

Tranks
01-09-2010, 21:50
Kako da vratim na defaut,posto ne mogu da igram sa ovim pecom sa drugima" conecting last"

_Dante_
01-09-2010, 21:55
Kako da vratim na defaut,posto ne mogu da igram sa ovim pecom sa drugima" conecting last"

Zamijeni O_text sa defaultom... ;)

U prvom postu ubaceni linkovi za download dresova za ovaj Patch. ;)

Tranks
01-09-2010, 22:04
jel moraju oba igraca da imaju iss pech da bi igrali,neznam sto nece i sa sqaud 2009 nisam mogao da odigram nijedan mec.

_Dante_
01-09-2010, 22:06
jel moraju oba igraca da imaju iss pech da bi igrali,neznam sto nece i sa sqaud 2009 nisam mogao da odigram nijedan mec.

Protivnik mora da ima isti patch kao ti da biste mogli da igrate, jer ce te izbacit pri namjestanju formacije... :)

T3mplar
01-10-2010, 12:11
Zamijeni O_text sa defaultom... ;)

U prvom postu ubaceni linkovi za download dresova za ovaj Patch. ;)
Ajde okaci default ako mozes.

Partizan FOREVER
01-10-2010, 12:16
skinuo sam e_text, kopirao, ali isto *****e, grbovi su isti :/

_Dante_
01-10-2010, 13:32
skinuo sam e_text, kopirao, ali isto *****e, grbovi su isti :/

Pa grbovi se nalaze u O_textu tako da e_text sam rekao bolje da e ne ubaca :)
Okacicu kasnije O_text za ovaj patch, time bi trebali grbovi da se regulisu... :)

koca013
01-10-2010, 16:23
Download dresova za ovaj patch:

kako da ubacim ove dresove i gde

Part 1 Part 2

_Dante_
01-10-2010, 17:17
Download dresova za ovaj patch:

kako da ubacim ove dresove i gde

Part 1 Part 2

Dresove stavljas u kitserveru, putanja obicno je:

C:\Program Files\KONAMI\Pro Evolution Soccer 6\kitserver\GDB

koca013
01-10-2010, 18:08
ja nemam kitserver sve sam ubacivao preko dkz-a

_Dante_
01-10-2010, 18:54
ja nemam kitserver sve sam ubacivao preko dkz-a

Pa skini ga, evo link:

Kitserver + Face-Hairpack

http://img156.imageshack.us/img156/8702/usersize150938.png (http://rapidshare.com/files/279601197/kitserver.rar.html)

http://img204.imageshack.us/img204/8610/usersize150940.png (http://www.megaupload.com/?d=7VTGMOXO)

_Dante_
01-11-2010, 02:09
Prvi post editovan, napokon dodat i 0_text koji ispravlja grbove u patchu... ;)

http://img204.imageshack.us/img204/8610/usersize150940.png

Part 1 (http://www.megaupload.com/?d=5KESTUDD)
Part 2 (http://www.megaupload.com/?d=YDQPG5YK)


http://img156.imageshack.us/img156/8702/usersize150938.png

Part 1 (http://rapidshare.com/files/278661514/0_text.part1.rar.html)
Part 2 (http://rapidshare.com/files/278690256/0_text.part2.rar.html)

dSN
01-11-2010, 12:16
moze mi neko reci kako da namestim da mi DKZ bude na engleskom? skino sam ovaj sto je dante stavio jer mi se moj sje*o...

_Dante_
01-11-2010, 12:48
moze mi neko reci kako da namestim da mi DKZ bude na engleskom? skino sam ovaj sto je dante stavio jer mi se moj sje*o...

Evo uploadao sam engleski plugin za dkz ;) , evo download link:

http://www.multiupload.com/img/logo_multi.gif (http://www7.multiupload.com:800/files/XBT6D4NA4L/English.dsl)

Ovo stavljas u C:\Program Files\DkZ Studio\Language

dSN
01-11-2010, 13:49
jel moze ovo belo nekako da se skloni?

http://www.imagetitan.net/files/xhyu5or8l4azx1fi77ch_thumb.jpg (http://www.imagetitan.net/viewer.php?file=xhyu5or8l4azx1fi77ch.jpg)

koca013
01-11-2010, 14:23
jer se jos nekome desava da su mu izmesani timovi,tj holandjani i nemci a ima ih jos

_Dante_
01-11-2010, 15:18
Ponovo ubacite patch, ako ste dbr odradili sve ce biti u redu...

Partizan FOREVER
01-11-2010, 18:01
jel moze ovo belo nekako da se skloni?

http://www.imagetitan.net/files/xhyu5or8l4azx1fi77ch_thumb.jpg (http://www.imagetitan.net/viewer.php?file=xhyu5or8l4azx1fi77ch.jpg)
ja sam to sklonio posto sam ubacio onaj e_text sto je dante stavio.

koca013
01-11-2010, 18:32
Ponovo ubacite patch, ako ste dbr odradili sve ce biti u redu...


sve sam ponovo uradio i opet isto aj ako neko ima team wiew pa da mi pogleda sta ne valja

T3mplar
01-11-2010, 20:21
Moze neko da uplouduje default o_text?

smilodon
01-11-2010, 20:25
Ne moze se igrati sa dva razlicita o_text, znaci trebamo svi da skinemo novi :)

Ukoliko se igra sa dva razlicita o_text, igra izbacuje kod namestanja formacija.

Ćule
01-11-2010, 21:02
U pravu je smilodon, kada smo obojica imali update-ovan o_text preko dkz-a, radilo nam je... U medjuvremenu ja sam skinuo ovaj novi O_text, a smilodon je zadrzao modifikovan o_text i kada smo htei da igramo svaki put nas je izbacivao dok smo namestali formacije. Svi skinite lepo ceo O_text.

Ćule
01-11-2010, 21:06
jel moze ovo belo nekako da se skloni?

http://www.imagetitan.net/files/xhyu5or8l4azx1fi77ch_thumb.jpg (http://www.imagetitan.net/viewer.php?file=xhyu5or8l4azx1fi77ch.jpg)

I ja to isto imam, a njihov e_text mi se uopste ne svidja, mnogo je ruzan. Jel postoji nacin da se drugacije to regulise ?

marulja
01-12-2010, 11:29
U pravu je smilodon, kada smo obojica imali update-ovan o_text preko dkz-a, radilo nam je... U medjuvremenu ja sam skinuo ovaj novi O_text, a smilodon je zadrzao modifikovan o_text i kada smo htei da igramo svaki put nas je izbacivao dok smo namestali formacije. Svi skinite lepo ceo O_text.

gresis cuco,
samo 6 fajlova iz O_text-a mora da bude isto
ko je skinuo novi O_text neka ponovo instalira patch preko njega, mora da radi

dSN
01-12-2010, 11:42
moze neko da neko da mi upload default e_text...kada sam ubacio ovaj puca mi igra u toku biranja formacije..

Scooby.
01-12-2010, 13:51
Evo da pitam dali sam sve lepo odradio, posto sam prvo sve za*ebo pa sam morao ponovo da instaliram PES.


Prvo sam instalirao psl_pes6_2009_squad_installer pa ga aktivirao preko psl_pes6_squad_switcher(da bi mi ostala default igra za PES6j), onda sam preko DKZ-a ubacio ISS_patch_v4, posle prekopirao 0_text.afs i e_text.afs u ...\Pro Evolution Soccer 6\dat folder(bekapovao stare), dresove ubacio u kitserver sto sam dobio sa PSL(sve stare dresove obrisao)... i to je to sto sam odradio, jel to OK!?

gogiland
01-12-2010, 17:31
pa jel ti radi sad sve kako treba,jer i ja bi voleo da zadrzim patch koji vec imam pa po potrebi da ga aktiviram. ajde rci mi da bi znao da li da uradim kao i ti ili da trazim drugi nacin

maremas
01-12-2010, 17:40
Pec mu radi, ja sam mu sve to odradio ali samo nismo posle isli online da se povezemo sa nekim :)

koca013
01-12-2010, 20:30
jer moze neko da proveri kod mene dali sam sve dobro uradio,nije mi jasno koji stari of da obrisem a koji ce da ga zameni,imam par timova gde ime tima jeste dobro i igraci ali dresovi nisu....

gogiland
01-12-2010, 21:30
Ovo nije pocelo kako treba (Sultan Murat pred bitku na Kosovu )
Neka neko sa autoritetom iznese sta i kako treba
sada o evo imamo situicaju da nece O text,pa onda oce stari,pa prekopiraj ovo pa izibrisi ono,pa nevalja E-text,pa vidi puca mi itd
znaci neko mora taksativno da kaze tako je i tako i nema darugacije
Jer mozemo doci u situaciju da se pitamo odkud one crvene i plave zastave medju onim cadorima

marulja
01-12-2010, 22:08
koji god O_text da imate, instalirajte preko njega patch i ima da radi
E_text nema veze sa online igranjem, ubacite koji hocete
imena timova se nalaze u .exe fajlu

_Dante_
01-12-2010, 23:21
koji god O_text da imate, instalirajte preko njega patch i ima da radi
E_text nema veze sa online igranjem, ubacite koji hocete
imena timova se nalaze u .exe fajlu

Tako je, ovaj O_text sam postavio jer ubacuje prave grbove timova, znaci samo ga prekopirate preko starog i opet ubacite online transfere preko dkza i nzn kako nece da radi... :)

@nebojsakolak za dresove samo ubaci ovaj uni folder u kitserver, stavio sam putanju i bice normalni dresovi... ;)

Turinski
01-13-2010, 15:27
Jel'su ovi smanjili shoot accuracy na 1?

koca013
01-13-2010, 15:41
@nebojsakolak za dresove samo ubaci ovaj uni folder u kitserver, stavio sam putanju i bice normalni dresovi...

kakvu putanju da stavim,nista ne razumem ubacen je uni folder.

maremas
01-13-2010, 18:15
Prvi post editovan, napokon dodat i 0_text koji ispravlja grbove u patchu... ;)

http://img204.imageshack.us/img204/8610/usersize150940.png

Part 1 (http://www.megaupload.com/?d=5KESTUDD)
Part 2 (http://www.megaupload.com/?d=YDQPG5YK)


http://img156.imageshack.us/img156/8702/usersize150938.png

Part 1 (http://rapidshare.com/files/278661514/0_text.part1.rar.html)
Part 2 (http://rapidshare.com/files/278690256/0_text.part2.rar.html)

Koji 0_text se koristi, ja sam Scooby-u ovaj ubacio i sad mi kaze da ste mu rekli da treba neki drugi da ubacii, ovo je ovaj iz prvog posta?

smilodon
01-13-2010, 18:33
mislim da treba onaj iz prvog posta, ili ovaj drugi, ali posle njega opet nasnimiti patch !

slogapla
01-13-2010, 18:44
Da li su ocene u patchu sa pesstatsdatabase.com? Jesu li odradjeni transfer? Caicedo City->Malaga, Tiago Juve->Atletico, Eliseu Lazio->Zaragoza...
Ovi transferi su dogovoreni posle izlaska patcha,a koliko sam primetio patch nije apdejtovan.

MiloshDjordjevic
01-13-2010, 19:51
nema transferi zimskog prelasnog roka u pechu

koca013
01-13-2010, 20:03
evo par slika od mene da vidite sta se kod mene desava

koca013
01-13-2010, 20:09
jos ss
kad bolje razmislim boli me uvo za dresove bitno da su transferi ok,ne znam sam da popravim i necu vise da se mucim,bitno da mogu da igram normalno

Slyz
01-16-2010, 12:35
Ovo nije pocelo kako treba (Sultan Murat pred bitku na Kosovu )
Neka neko sa autoritetom iznese sta i kako treba
sada o evo imamo situicaju da nece O text,pa onda oce stari,pa prekopiraj ovo pa izibrisi ono,pa nevalja E-text,pa vidi puca mi itd
znaci neko mora taksativno da kaze tako je i tako i nema darugacije
Jer mozemo doci u situaciju da se pitamo odkud one crvene i plave zastave medju onim cadorima

Ja takodje nisam isao online da se povezem sa nekim ali evo sta ja znam.
Prelzni rok jos uvek traje, tako sigurno nije odradjen zimski prelazni rok.
E_text koji skidate tamo je u stvari ono Belo oko rezultata sto imate... (Scorebords i etc...) po meni ne morate da skidate e_text , ni ja nisam.
0_text takodje nisam skinuo (pa umesto grbova imam one psl squads dreseve) , ali mislim da nije lose skinuti 0_text pa onda taj transfer patch iss v4 i to bi trebalo da bude to.

Takodje imate i 2x uni.part extraktujete u golder GDB tako da on ta dva UNI parta spoji u jedan.

na kraju PES6. exe morate da prekopirate preko onog startog (ja sam prekopirao preko onog starog PES6 PSL Squads.exe-a

_Dante_
01-20-2010, 17:55
Vazna napomena: Ovaj patch se koristi za ONLINE igranje i jedino tako mozete vidjeti da su transferi odradjeni. Offline nema nikakve veze sa transferima iz ovog patcha!!!

Jer vidim da neki misle da svi transferi nisu odradjeni zato sto ukljuce offline... ;)

eeta
02-01-2010, 09:16
Napomena: Ne Zaboravite da izbrisete svoj stari option file...

Gdje se tacno nalazi ovaj FILE..

_Dante_
02-01-2010, 12:27
Napomena: Ne Zaboravite da izbrisete svoj stari option file...

Gdje se tacno nalazi ovaj FILE..

C:\My Documents\KONAMI\Pro Evolution Soccer 6\save\folder1

eeta
02-01-2010, 13:29
Pozdrav

Kada isnstal 2009/2010 iSSPatch V.4 ,, non stop me izbacuje sa servera prije pocetka utakmice.....
a kada igram bez 2009/2010 iSSPatch V.4 sve je super,,,, ako moze pomoc vezano za to....

PISE : konekcija s drugim igracem je izgubljena...

samo kad mi je inslal 2009/2010 iSSPatch V.4 .......
Molim za pomoc...

_Dante_
02-02-2010, 21:19
Pozdrav

Kada isnstal 2009/2010 iSSPatch V.4 ,, non stop me izbacuje sa servera prije pocetka utakmice.....
a kada igram bez 2009/2010 iSSPatch V.4 sve je super,,,, ako moze pomoc vezano za to....

PISE : konekcija s drugim igracem je izgubljena...

samo kad mi je inslal 2009/2010 iSSPatch V.4 .......
Molim za pomoc...

Zato sto si vjerovatno igrao sa nekim igracima koji nemaju isti patch, pa te je zbog toga izbacilo pred pocetak (kod formacija). Zbog toga se dogovori sa igracima sa foruma i igraj ;)

eeta
02-03-2010, 08:37
:ave::ave::ave:ThnX...

Tranks
03-06-2010, 16:06
Sa iss pecha se moze preci na defaut za manje od 5 min,samo treba se prekopira o-text (sa defaut pesa) u dat folder , a pri vracanju se ubacuje pomocu dkz i prekopira se 0-text od iss pecha,za igranje online je dovoljno da se prebaci samo dva 0-text nema potrebe za ubacivanje dva uni part.

maremas
03-13-2010, 11:02
Jel ovo samo za offline, bez trasnfera za online??? :(
http://forums.evo-web.co.uk/showthread.php?t=57682

marulja
03-13-2010, 11:04
ja mislim da je tako, morao bi da vidim o_text da bi bio siguran
mozes da skines pa da preko instaliras transfere

micsi
03-15-2010, 15:21
jedno pitanje posto imam sholym patch jel mogu da instaliram i ovaj preko a da mi se ne s**** ovaj moj patch i dal treba brisati option file posto je to glavno u sholymovom patchu,i ako moze kako sve to ide uz malo vece objasnjenje???unapred hvala :/

froNhid
04-13-2010, 12:20
ja sam sve instaliro znaci i kad idem network izbaci me

Tranks
04-13-2010, 12:45
jedno pitanje posto imam sholym patch jel mogu da instaliram i ovaj preko a da mi se ne s**** ovaj moj patch i dal treba brisati option file posto je to glavno u sholymovom patchu,i ako moze kako sve to ide uz malo vece objasnjenje???unapred hvala :/

Mozes da instaliras iss pech preko shollyma,ne treba da brises option file,jedino sto treba da uradis je da copiras 0-text od iss u dat folder i crak ikonicu ,samo kad budes igrao ofline trasferi ce da budu malo izmesani(pa moraces da vracas sa iss na defaut pech).

DELIJA91
04-22-2010, 15:10
Jel ima neko e_text za ovaj patch,jel mislim da mi to treba da instaliram da bi igrao jel me uvek izbacuje kad treba da pravim formacije ili jel moze da mi neko obijasni sve sta treba da radim da bi radilo....pozzz

Asterix
04-23-2010, 01:02
Jel ima neko e_text za ovaj patch,jel mislim da mi to treba da instaliram da bi igrao jel me uvek izbacuje kad treba da pravim formacije ili jel moze da mi neko obijasni sve sta treba da radim da bi radilo....pozzz

i meni isto tako , probao sam par utakmica da odigram ali izbacuje i mod mi je poslao poruku da imam iss pec i da trebam da ga promenim???

DELIJA91
04-25-2010, 08:12
A ako instaliram iss patch preko shollym patcha jel ce golmani braniti kao na shollym patchu ili ce ispustati lopte kao da nikad nisu do tad branili,i publika jel ce se promeniti kao kad je original pes ili ce ostati kao kod shollym patcha...malo sam iskomplikovao ali valjda razumete sta pitam...?

►►► MaTo ◄◄◄
04-25-2010, 20:31
i meni isto tako , probao sam par utakmica da odigram ali izbacuje i mod mi je poslao poruku da imam iss pec i da trebam da ga promenim???
Lazare... 1) instaliras ISS patch... 2) nadjes msn-ove igraca po forumu i tako nadjes nekog da odigrate tekme... jer svi mi imamo isti patch... 3) nikom tamo ne pricaj koji patch imas i tako to ... 4) igraj samo sa clanovima foruma da znas kaki je ko igrac otprilike... 5) uzivaj u pes-u :)

Strippy
05-20-2010, 14:51
Vidim da ova tema nije aktuelna neko vreme, ali se nadam da će mi neko odgovoriti. Nakon instaliranja ovog patcha scoreboard mi se syebao. Umesto regularnog, sada je tamo velika bela površina na kojoj se ništa ne vidi, a pritom izgleda jako ružno. Malo sam pročešljao ovu temu i vidim da još neki pominju taj problem, ali nigde nema konkretnog rešenja. Pominje se e_text, koga ja nisam instalirao jer nisam igde našao link za njega (u prvom postu postoji samo natpis e_text, ali to nije link). Može li mi neko odgonetnuti misteriju, i reći šta da uradim da bih vratio stari scoreboard.

Slyz
05-20-2010, 15:14
http://www.megaupload.com/?d=ELG9KLXM

Evo petko je kacio neki e_text.

Skorbordovi se nalaze u E_textu. Probaj ovaj e_text (a uvek sacuvaj i stari) pa vidi kako radi...

Strippy
05-20-2010, 17:07
Sad više nemam onu belu površinu, međutim i dalje mi se ne sviđa scoreboard. Imena timova i rez su ispisani jako ružnim slovima, ali ok. Videću dal može posebno neki scoreboardovi da se skinu. U svakom slučaju, puno hvala na ovome, ostale stvari, sem tog scoreboarda su odlične.

koca013
05-20-2010, 17:12
Sad više nemam onu belu površinu, međutim i dalje mi se ne sviđa scoreboard. Imena timova i rez su ispisani jako ružnim slovima, ali ok. Videću dal može posebno neki scoreboardovi da se skinu. U svakom slučaju, puno hvala na ovome, ostale stvari, sem tog scoreboarda su odlične.



vidi ovde ako nesto nadjes http://www.pes-serbia.com/threads/12464-PES-2010-Style-For-PES-6-PC-by-meoshevka-(MSK)-amp-AHTPAKCA

djoleman
06-17-2010, 20:51
prosledio sam portove i oce da udje na pesj.net servere ali nisam jos uso da igram! e sad da pitam jel smem sa iss v4 da igram tamo ili moram demaz! i da pitam jel smem sa vama da igram sa tim patchom posto su svi igraci prebaceni sa iss v4 petchom!

jhoni
08-27-2010, 21:04
Skinuo sam uni part 1 i 2,i usao u pes.odem da uzmem partizan i zvezdu,kad ono ima njihovih grbova ali nema dresova nego su od nekih drugih klubova dresovi,a nema ih ni u uni.a ni na map,a ne znam koji broj treba da kucam za partizan i sta,jel ima negde uni isti ovakav samo sa pfc i zvezdom?
A da i u uni nema foldera dragao,a u toj opciji u igrici su pfc zvezda i td.


http://a.imageshack.us/img827/5272/pes62010082722101982.png ova slika jeste protiv arsenala ali pokazuje problem.


Ajde ljudi ko Boga vas moooooooooooooooooooooolim vas sta da radim,ako vas mrzi da mi odgovorite na ovo pitanje.bar me onda uputite,sta treba da skinem,da igram sa strancima?