PDA

View Full Version : Snimati



vitasi
12-21-2009, 20:57
E kako snimate kad igrate ili nesto drugo kad raite na kompijuteru? Ja sam probo preko frapsa da snimam ali samo snima 30 sek i onda stane.

vitasi
12-22-2009, 11:33
???????

Chelsea
12-22-2009, 12:13
Ako hoces da snimas preko frapsa skini registrovanu verziju i moci ces da snimas koliko hoces.

vitasi
12-23-2009, 11:22
Kako da skinem tu verziju i dali kosta?ali hvala za odgovor...