PDA

View Full Version : Pes 2010 i Win 7



MilosPO
12-04-2009, 16:49
Prvo da spomenem da mislim da je dobro da se otvori jedna ovakva tema gde bi mogli da resavamo probleme nastale instalacijom PES-a na Win 7, i da se unapred izvinim administraciji ukoliko sam otvorio suvisnu temu, ali bio sam primoran jer u delu Pomoc i pitanja nikako nisam mogao da nadjem svoj problem ili da postujem pitanje zbog prevelikog broja strana. Toliko za ovaj mali uvod, a moj problem je...:
Nakon instalacije Windowsa 7 i PES-a 2010 nikako ne mogu da pokrenem settings.exe kako bi sredio rezoluciju i kontrole. Probao sam Open, Run as administrator,compactibility mode (xp sp2,xp sp3,vista) i nista nije uspelo. Molim vas odgovorite da li postoji resenje i koje je. Da li ce mozda reinstalacija pes-a pomoci? Ili mogu da skacem kroz prozor zbog nemogucnosti igranja omiljene mi igre :D Hvala

Konfucije
12-04-2009, 16:53
Probaj reinstalaciju igre. Ja sam na windows 7 instalirao PES i radi bez problema i offline i online.

MilosPO
12-05-2009, 11:43
Nece ni nakon reinstalacije igre. Igra radi,sve super,moze da se igra,ne baguje...ali u settings nikako ne moze da se udje. Dzabe mi igra kad ne mogu da sredim kontrole na tastaturi i dzojstiku. Ima li nekog resenja?

MilosPO
12-05-2009, 15:52
Ne pise mi nista...jednostavno ne pokrene settings. Dupli klik ili desni klik,open...ne reaguje...zarotira se kruzic na kursoru kao da otvara i to je to. Nista...vidim da to nije cest problem tako da je malo teze resenje. Ako neko ima ideju neka odgovori,u suprotnom,ako resim,resim,ako ne..nista...

Darcoolio
12-05-2009, 17:29
Probaj da skines npr. GamingAccess Community Patch, njega dobiješ u paketu sa settings fajlom, a zadrži samo ono što ti treba ako ti patch ne odgovara...

medvedic
12-07-2009, 11:51
Nisam naisao na takav problem iako se susrecem sa PES2010+Windows 7 makar na 3 racunara.... Moguce da ti nesto nije kako treba na PC... Cak i sam windows (verzija, način instalacije...) Ja koristim RTM verziju W7 i normalu instalaciju PES2010... Sve radi na nekoliko računara na koje sam tako sa drugarom instalirao....

MilosPO
12-07-2009, 15:38
Ja sam instalirao Win 7 ultimate 64bit, i sve radi super...ni sa cim nisam imao problema osim sa pes-om. Jbg...kao sto rekoh, ocigledno je neka teska glupost na koju se retko nailazi pa se ne zna resenje. Probacu drugu instalaciju pes-a, ali sumnjam da ce to pomoci. Uglavnom, hvala vam na savetima.

Bard
12-08-2009, 02:50
Ja sam sad instalirao sedmicu i pes, radi mi bez problema, samo je bila fora kod kitseevera da idem run as admin...

Konfucije
12-08-2009, 14:59
Javi mi se na PM da ti posaljem moj settings fajl pa probaj njega pokrenuti.

pedjamisic
12-09-2009, 12:08
ljudi ja imam problem sa pes 2010 i win 7...naime radi se o tome da mi igrica koci(sitno trza) sto me izludjuje...dok na xp-u radi savrseno! poludecu,ako ima neko resenje molim da mi POMOGNETE! :(

nkorponaic
12-18-2009, 19:25
Ja sam instalirao Win 7 ultimate 64bit...ni sa cim nemam problem osim sa PES 2010.. da li mi neko moze pomoci kako da pokrenem instalaciju ili sta treba da radim?

Nneemmaanjnjaa
12-27-2009, 04:45
ljudi ja imam problem sa pes 2010 i win 7...naime radi se o tome da mi igrica koci(sitno trza) sto me izludjuje...dok na xp-u radi savrseno! poludecu,ako ima neko resenje molim da mi POMOGNETE! :(
U PES-ovom settings-u odcekiraj "Use frame skipping". Onda u NVIDIA control panel-u, odes u opciju "Manage 3D settings", pa u "Vertical sync" stavi "Force on". I to je to, sljaka onda fino. Poz!

Black_Pirate
01-04-2010, 18:03
Meni na win7 ultimate radi sve kako treba. Ponekad mi recne kada golman treba da baci loptu, ali to je verovatno zbog velike rezolucije ekrana.

ShevaSerbia
01-08-2010, 20:58
Imam veliki problem, PES mi mnogo koci i ne mogu da podesim rezoluciju vecu od 1600x768 ni u igrici ni na windowsu, a na xp-u sam koristio 1920x1200 i radilo je sve besprekorno...da li je neko imao slican problem i da li neko zna resenje?

mando984
01-26-2010, 10:58
U PES-ovom settings-u odcekiraj "Use frame skipping". Onda u NVIDIA control panel-u, odes u opciju "Manage 3D settings", pa u "Vertical sync" stavi "Force on". I to je to, sljaka onda fino. Poz!
dobro je ovo ali meni jos koci.istina manje,ali jos pomalo secka.moj pes nije original i imam uz to instaliran 1.3 official patch i crack za patch 1.3.na njega instaliran patch 1.5(kitserver).ne znam sta god da sam probao secka,na xp je odlicno radio na 1024x768,a na win7 i na 800x600 secka,koci.istina na xp sam imao pesedit patch 0.7.da li je do patcheva nesto?u uputstvu za patch 1.5 pise da mora biti instaliran 1.3 official patch.konfiguracija mi je amd 4000+(2x2.11Gh),3gb ram,512mb nvidia 8500gt.ako neko zna molio bih za pomoc.izludjuje me seckanje.

maremas
01-26-2010, 11:18
Vrati se na XP jer ti na Win7 nece biti bolje, nije do peceva ili kitservera jednostavno Win7 je zahtevniji i igra ti zato lose radi...

ShevaSerbia
01-26-2010, 11:21
Ja sam se vratio na xp, nisam mogao vise, poludeo sam...

mando984
01-26-2010, 21:18
mislim da sam resio,reinstalirao sam pes,instalirao patch 1.3 i crack za njega.pa na to download-ovao updete.te instalirao patch 1.5.i instalirao Tuneup utilities 9.0.300 i u njemu aktivirao turbo mod.on iskjucuje sve sto moze da koci.sve vizualne efekte,ma mnogo toga i pes ne koci ali ni malo i opet mogu da igram na 1024x768.sto je mnogo bolje.probajte ja sam zadovoljan!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

dravenSt0rM
01-27-2010, 18:26
ja imam windows 7 x64 i pes mi radi kao san,na high, 1360x768...........

dravenSt0rM
01-27-2010, 18:27
Prvo da spomenem da mislim da je dobro da se otvori jedna ovakva tema gde bi mogli da resavamo probleme nastale instalacijom PES-a na Win 7, i da se unapred izvinim administraciji ukoliko sam otvorio suvisnu temu, ali bio sam primoran jer u delu Pomoc i pitanja nikako nisam mogao da nadjem svoj problem ili da postujem pitanje zbog prevelikog broja strana. Toliko za ovaj mali uvod, a moj problem je...:
Nakon instalacije Windowsa 7 i PES-a 2010 nikako ne mogu da pokrenem settings.exe kako bi sredio rezoluciju i kontrole. Probao sam Open, Run as administrator,compactibility mode (xp sp2,xp sp3,vista) i nista nije uspelo. Molim vas odgovorite da li postoji resenje i koje je. Da li ce mozda reinstalacija pes-a pomoci? Ili mogu da skacem kroz prozor zbog nemogucnosti igranja omiljene mi igre :D Hvala

probaj run as admin.......

stewo
02-24-2010, 22:53
ja sam imao slican problem,ja nisam mogao uopste da pokrenem..inace imam Windows 7 x64,ali sam skinu patch i sada mi radi sve!!! ako se nisi snasao do sada i svi koji ma treba resenje ovde mozete skinuti patch!!!!!!!!
http://www.vo2ov.com/PES-2010-Licensing-Patch-v2-00_660041.html Procitajte obavezno uputstvo poz svima i uzivajte u igri ! :)

mijatisakovic
03-20-2010, 00:15
kako se instalira kitserver na windows 7 ??? instalirao sam MC-patch by Milan84 & Coolactive i grbovi i dresovi su mi pomesani nesto ne valja molim za pomoc ???

LaneNS
03-22-2010, 19:18
Je'l zna neko kakva je procedura za ovo kod Ati-jevih grafickih,imam isti problem sa seckanjem?!!

LaneNS
03-22-2010, 19:38
U PES-ovom settings-u odcekiraj "Use frame skipping". Onda u NVIDIA control panel-u, odes u opciju "Manage 3D settings", pa u "Vertical sync" stavi "Force on". I to je to, sljaka onda fino. Poz!

Ej a je'l znas mozda kakva je procedura sa Ati karticama?!?

vojkanma
04-07-2010, 22:25
Potpuno neresiv problem za mene. Imam sledecu konfiguraciju e7400, 4GB ddr2 hyperx, 9800GT Gainward sa 1GB i OS Win7 x64. Na XP x64 radi sve potpuno normalno.

Problem je sto kada startujem PES 2010 ostaje crn ekran i nista se ne desava. Probao sam samo sa crackom bez kitservera prvo. Stavljao sam tri verzije drajvera za karticu. Sada imam najnovije nvidia drajvere. Posle sam instalirao kitserver 9.2, pa sam stavio patch 1.03 i njegov crack i sve ostaje ovako kako sam naveo. Samo crn ekran kada startujem PES. Probao sam i sa Run as Administrator i sve zivo sto mi je palo na pamet i stalno isto.

Ima li bilo ko kavih resenja za ovo?

milosh-96
04-13-2010, 20:50
Ljudi kada mi nije instaliran kitserver PES 2010 mi radi normalno, a kada instaliam kitserver pise mi "Pro Evolution Soccer 2010 has stopped working" i ispod toga "Check online for a solution and close program" i "Close program", Koristim SM Patch 3.9 i Windows 7 Ultimate. PES 2010 mi je bio instaliran pre instalacije Windows 7.

froginho
04-14-2010, 11:06
Ljudi kada mi nije instaliran kitserver PES 2010 mi radi normalno, a kada instaliam kitserver pise mi "Pro Evolution Soccer 2010 has stopped working" i ispod toga "Check online for a solution and close program" i "Close program", Koristim SM Patch 3.9 i Windows 7 Ultimate. PES 2010 mi je bio instaliran pre instalacije Windows 7.

ja isto koristim Win7 i kitserver mi normalno radi ali ona zadnja verzija, tako da probaj zadnji kitserver

milosh-96
04-14-2010, 14:22
Hvala ti na savetu.

bedazzled
04-16-2010, 17:55
meni ne koci ali me zeza vertical sync,ne mogu da ga cekiram jer nije dostupan. Probao sam sve u podesavanjima i opet isto,i sa force wwertical sync i ovako i onako ali nece,zadnje drajvere za graficku i sve ostalo sam instalirao ali me zeza inace sve ostalo na igri radi na high kao sto je bilo i na xp samo ovo nece,jel zna neko kako da odradim da mogu da kliknem na vertical sync,posto mi je to jedini problem???

LjubaCar
05-16-2010, 12:49
Ljudi ne verujem kakav bizaran problem imam!!!! Sve radi extra u kombinaciji PES 2010 i Win7 samo zvuk je drugaciji nego u XP-u... Naime zvukovi suta lopte, pasova i udaraca u stativu ili precku, sudijske pistaljke itd., su stisani u odnosu na komentatora, publiku i muziku u igri. Takodje je stisan i zvuk ulaska u meni u samoj igri, biranja timova i svi ti dodatni zvukovi. Pojma nemam u cemu je problem, to se desava na bar 5-6 masina na kojima sam instalirao ili video instaliran PES 2010 i Win7 u kombinaciji. To takodje vazi i za PES 2009... Probao sam razne kombinacije drajvera za zvuk ali bez uspeha, da ne pominjem reinstaliranje PES-a bezbroj puta. Verujem da je fora u nekom podesavanju zvuka u Win7 ali ne mogu da provalim gde je to. Inace svi drugi zvukovi u Windowsu kao i zvukovi u drugim igrama su OK. Da li je neko primetio nesto slicno?????? Pomagajte, ide mi na jetru :) :) :)

fenix88
06-16-2010, 13:11
Pozdrav svima,ja imam windows 7 64x ultimate,pes mi radi odlicno!Athlon 5400+,3gb ram,asus hd4670 512mb ddr3,kazite mi da li ova konfiguracija moze da podrzi pes 2011 na high detaljima???Ili mozda treba da dodam jos malo rama i da promenim graficku da bi radilo glatko...????

froginho
06-16-2010, 17:03
to ces saznat kad izadje PES2011

DjoleGNP
07-03-2010, 08:12
Meni Pes 2010 na win 7 radi odlicno.Probaj da reinstaliras windows,ili uzmes neki drugi pes probaj i tako sto ces skinuti Konamijeve petcheve

cromosom
01-07-2011, 22:16
Ljudi ne verujem kakav bizaran problem imam!!!! Sve radi extra u kombinaciji PES 2010 i Win7 samo zvuk je drugaciji nego u XP-u... Naime zvukovi suta lopte, pasova i udaraca u stativu ili precku, sudijske pistaljke itd., su stisani u odnosu na komentatora, publiku i muziku u igri. Takodje je stisan i zvuk ulaska u meni u samoj igri, biranja timova i svi ti dodatni zvukovi. Pojma nemam u cemu je problem, to se desava na bar 5-6 masina na kojima sam instalirao ili video instaliran PES 2010 i Win7 u kombinaciji. To takodje vazi i za PES 2009... Probao sam razne kombinacije drajvera za zvuk ali bez uspeha, da ne pominjem reinstaliranje PES-a bezbroj puta. Verujem da je fora u nekom podesavanju zvuka u Win7 ali ne mogu da provalim gde je to. Inace svi drugi zvukovi u Windowsu kao i zvukovi u drugim igrama su OK. Da li je neko primetio nesto slicno?????? Pomagajte, ide mi na jetru :) :) :)

Imam isti problem i nisam ga do sada riješio, a pokušao sam bezbroj različitih stvari :(

aick pes
03-05-2011, 21:47
ljudi ja sam instalirao win 7 86bit i nece da mi pokrene igricu,uopste..sta da radim?

Nikola Radovanovic
06-25-2011, 14:04
jel moze neko da mi kaze sta da radim da mi pes 10 nesecka

mladja064
12-08-2011, 21:58
Vidim da je tema skoro ne aktivna, ali da dodam... Konfiguracija je Intel dual core 2x2.99 Asus (Nvidia) GT220 1gb. PES09 i PES11 rade bez problema na high. Sto se PESa 2010 tice, secka i zabada tako sto su odazivi igraca malo zakasneli. ALI samo u multyplayer igranju sto je :wall: bas bezveze zasecka i ja izgubim loptu i primim gol sto me nervira a i nije lepo za oko rezolucija je 1920x1080. Koristim smoke 2.6 patch. Ima li nekih resenja za to kocuckanje i seckanje.?? Hvala unapred.