PDA

View Full Version : Montenegro



Alexxxa
09-28-2006, 11:49
E kako da zamenim zastavu za repku? Hteo bih na napravim repku Crne Gore pa da ih malo derem. Napravio sam dresove, ambleme, postavu i sve ali samo josh da zamenim zastavu Latvije.Kako to da uradim? :think:

dodgeme
09-28-2006, 11:52
kako si napravio dresove i postavu kad oni josh nepostoje

Alexxxa
09-28-2006, 11:55
Pa nashao na netu.Savichevich objavio.Igraju sve neki ne poznati.Widi na wikipediji.Kako da promenim zastave?A dresovi bi trebali da budu crveni, tako sam video na sajtu crne gore.

dodgeme
09-28-2006, 12:01
neznam ja joshuvek se pitam kako da promenim zastavu latvie u nashu zastavu

tarantula
09-28-2006, 12:07
Mnogo puta pominjano. Potrazi na forumu.

Alexxxa
09-28-2006, 12:09
Pa dajte ljudi potroshio sam oko 5 sati trazheci to ali nema ga. Na kojoj je temi bar mi to recite plz. :nervious:

tarantula
09-28-2006, 12:56
Pet sati?! Pa onda ti stvarno ne znas da trazis! :nono:



unknow_00463 - unknow_00466

Alexxxa
09-28-2006, 12:58
E ,,FALA,, :MrGreen:

Alexxxa
09-29-2006, 12:17
I'l sam ja lud ili shta vech. Nikako nemogu da skapiram kako da promenism zastavu recimo za slovackhu. :wall: Koji format slike treba i koja velichina. Znam da su zastave u unknow_00463 - unknow_00466, ali nikako da ih ubacim lepo. Pomagajte k'o boga vas molim!!!! :help:

Alexxxa
09-29-2006, 14:17
E ovako: Udjem u GGS izaberem unknown_00463 i nadjem zastavu slovacke izaberem nju i shta onda???Sta treba da radim u datotekame unknown_00464, unknown_00465 i unknown_00466? Koje boje treba zastava da mi bude i koje velichine? Odgovorite mi shto pre k'o boga vas molim! :hail: :hail: :hail: :hail: :hail: :help: :help: :help:

Alexxxa
09-30-2006, 08:05
E nikako da provalim molim vas pomozite plz plz plz plz plz :help: :help: plz

Mikac
09-30-2006, 15:38
Otvoris GGS najdes zastavu latvie u tim fajlovima vidis ispod nje koja je velicina
Kliknes na nju otvori ti se u velikom prozoru iznad zatim desni klik na nju u prozoru iznad pa
Change Color DepthDecrease to X Colors vidis koje su vrednosti
Resajzujes zastavu koju hoces da stavis
Opet desni klik na zastavu latvie u GGS-u pa ides na open i otvoris resajzovanu zastavu koju hoces da ubacis
Kad ti se otvori u GGS zeljena zastava desni klik na nju promenis joj vrednosti u Change Color Depth
Onda je prevuces desnim klikom (obavezno) na zastavu latvie ili koju hoces vec da menjas

Alexxxa
09-30-2006, 15:46
E hvala vam carevi ste!!! :our_dance: :our_dance:

Alexxxa
09-30-2006, 16:03
Uradio sam sve kako treba ali su mi zastave crne.Zashto? :think: Kako to kako to da promenim?????Odgovori te mi PLz. :help: :help:

pop1806
09-30-2006, 19:58
to je zato sto si zastavu spustio levim klikom.Trebas zastave mejnati desnim klikom(samo privuces)

karioka
10-23-2006, 14:15
... ovo za zastave je i meni koristilo ... Hvala ekipa :respect: