PDA

View Full Version : Kopache problem!



marconi
09-26-2006, 17:31
Imam jedan problem u vezi kopacki za igru. Pokusao sam da ih ubacim u igricu preko game graphic studia tako sto sam pokusao da zamenim fajlove "unknow_4429 " i " unknow_4560" ali mi kao prijavi poruku file is too big i nece da ih importuje? koji mu je? To mi prijavi kod ovog prvog unknow_4429. Sad kad sam usao u igru da bude jos gore kopacke su sarene kuku lele :oops: Sta sada da radim???

tarantula
09-26-2006, 17:40
Nastavljas da otvaras topike koji vec postoje i postavljas pitanja na koja su vec dati odgovori. Pa nemoj da te mrzi da "procesljas" malo forum! Pa ljudi, ne mozemo non-stop opominjati i kaznjavati, koristite opciju SEARCH. Jel toliko komplikovano?

Elem, nisi objasnio kako ubacujes kopacke. Znaci prvo sedi, razmisli sta hoces da pitas, a onda napisi sve informacije ako zelis pravi odgovor.
Verovatno si koristio GGS. Jedan od dva fajla moze, drugi ne, to se cesto desava. Sta treba da uradis? Fajl koji ne mozes da ubacis pomocu GGS-a ubaci pomocu DkZ Studia. Importuj taj fajl preko postojeceg i to je to.

marconi
09-26-2006, 20:09
pa brate cesljao sam po forumu i nisam nista adekvatno nasao ako oces iskreno pa sam zato postavio pitanje nisam ja toliki vo koliki mislis da sam lol!
Problem je u tome sto kad otvorim i preko DKZ studia ne mogu da nadjem taj fajl unknow_4429

marconi
09-26-2006, 20:15
okaj skontao sma ovo mozes slobodno u trash :sajkaca:

Konfucije
09-26-2006, 20:59
Dovoljan je lock ;)