PDA

View Full Version : Pomoc i pitanja [Lopte 2010]



alen_petrin
10-31-2009, 12:09
Ova tema služi za postavljanje pitanja i rešavanje problema vezanih za lopte za PES2010, kako ne bi gomilali nepotrebne teme sa samo jednim pitanjem i tako moderatorima pravili još veči posao.

!U slučaju da nastavite sa otvaranjem tema zbog jednog pitanja bičete kažnjeni!

Hvala na razumevanju

krejmer
10-31-2009, 13:35
ima li neki ball pack za kitserver u pes 2010?

FXGT
10-31-2009, 20:45
http://downloads.moddingway.com/file/630.html
http://downloads.moddingway.com/file/554.html

hytekk
11-02-2009, 22:33
Nisam video da li je negde vec napisano, ali me interesuje, da li ima neki tutorial za pravljenje lopti. Nemam pojma kako se to radi pa bi da vidim.

Zelio bih par mojih kreacija da izradim za PES 2010

poz:

Kox92
11-06-2009, 19:31
ja imam jedno pitanje? imam kitserver 9.0.5 i sve kopiram(mislim za lopte) ali kad udjem uopste nemaju te lopte... ne znam sta je problem???!!! jel zna neko? hvala unapred!!!

dukisha
11-06-2009, 19:40
ja imam jedno pitanje? imam kitserver 9.0.5 i sve kopiram(mislim za lopte) ali kad udjem uopste nemaju te lopte... ne znam sta je problem???!!! jel zna neko? hvala unapred!!!

directx, treba ti najnoviji i moras da ides na setup i kitserveru

Kox92
11-06-2009, 20:47
pa koji dirextx je najnoviji? koja verzija...?

dukisha
11-06-2009, 20:50
directx 9.0c august
ukucas u googleu directx 9.0c the newest i skines. a za vistu i sedam directx 10 the newest

Kox92
11-06-2009, 20:57
da onda ce da radi... a??? pa jesam ja isao na setup u kitserveru i nece opet... jel moram ponovo kad sve prebacim...?

dukisha
11-06-2009, 21:02
kad sve prebacis, instaliras najnoviji directx, odes na setup i install.

denny-grobar
11-15-2009, 10:19
Jel moze neko da mi objasni kako mogu da sam napravim loptu?naprimer da je obojim ili slicno? dal to da bojim preko GGS ili preko nekog drugog programa a da onda stavim u kitserver.... :helpsmilie:

sada
12-04-2009, 21:16
jel ima ova nova lopta koja ce biti na SP 2010

InoMessi
12-04-2009, 21:20
jel ima ova nova lopta koja ce biti na SP 2010

http://downloads.moddingway.com/file/630.html

Ima nova lopta koja ce biti na SP 2010 :)

sada
12-04-2009, 21:31
hvala :) nego previse spor download 10 KB/s

sada
12-04-2009, 23:59
nema lopte sa svetskog prvenstva :(

lozano
12-05-2009, 11:16
jel ima negde lopta koja ce biti na svetskom prvenstvu?

bodra
12-07-2009, 10:51
http://img15.imageshack.us/img15/1613/415381384085fb0be153.jpg
ajde nek uradi neko ovo

Eldorado
12-08-2009, 14:55
ajd ako neko ima ovu loptu il ball pack u kojem ima ova lopta za prestojece svjetsko prvenstvo nek okaci link..
evo ja trazim ima li gdje al nisam jos nasao

lozano
12-08-2009, 17:07
i ja trazim tu loptu al nema je nigde...

sada
12-08-2009, 22:17
lopta je znaci fenomenalna
recite kako da napravim (to jest koji program da koristim)da napravim loptu

bodra
12-13-2009, 00:08
Evo za one koji znaju nesto oko pravljena lopti pa neka pokusaju
http://photo.championat.net/photo/albums/12-04_jabulani_press/12-04_jabulani_press_50.jpg
http://photo.championat.net/photo/albums/12-04_jabulani_press/12-04_jabulani_press_49.jpg
http://photo.championat.net/photo/albums/12-04_jabulani_press/12-04_jabulani_press_48.jpg
http://photo.championat.net/photo/albums/12-04_jabulani_press/12-04_jabulani_press_47.jpg

m@T0
01-24-2010, 20:39
oce neko da stavi kako se prave lopte i programi za to ???

VaskeKotez
01-28-2010, 16:07
Evo za one koji znaju nesto oko pravljena lopti pa neka pokusaju ...



Ima ova lopta vec uradjena...

Akon89
01-29-2010, 21:15
u koji folder u kitserveru da ubacim ovaj bin fajl

Страле
03-23-2010, 14:58
E a u koji dt.img da ubacim preview za lopte tj. koji je to fajl??

Страле
03-25-2010, 12:29
E a u koji dt.img da ubacim preview za lopte tj. koji je to fajl??

Neko pomoc ???

froginho
03-26-2010, 10:25
Neko pomoc ???

ubaci u dt0f.img a to ti je file 1872

Страле
03-27-2010, 20:03
kako da promenim ime lopti?

markotor
04-03-2010, 22:02
i mene zanima za ime lopte?

Страле
04-05-2010, 18:12
Imash u folderu img(u kitserveru) txt. file balls...Otvorish fajl i napishesh redni broj lopte pa ime..Npr. 11,"Kappa Orange Winter"
I to ti je to...;)

TonyBiH
04-12-2010, 13:28
Ljudi molim vas može li neko napraviti Adidas Roteiro za PES 2010. Po meni najbolja lopta po performansama.
http://kazuyanavy.files.wordpress.com/2008/01/roteiro.jpeg
I ovu Lazijevu. Hvala
http://store.sslazio.it/img/prodotti/big/L9461.jpg

Marinho
04-16-2010, 20:47
ja ti mogu odradit lacijevu...eee a znal ko kako da uradim ovu jabulani bas me zanima :D

TonyBiH
04-19-2010, 15:39
ja ti mogu odradit lacijevu...eee a znal ko kako da uradim ovu jabulani bas me zanima :D

Hvala care. Ako možeš odraditi ajde molim te. Forza Lazio.

mond0
07-06-2010, 21:47
Pozzz novi sam sto se tice Pes-a 10-ke pa me interesuje kako da ubacim lopte u njega,trenutno koristim JSL patch?

Johnny_Ks
07-06-2010, 21:49
skines neki ballpack i ubacis sve fajlove u dt0b.img

VaskeKtz
07-10-2010, 12:10
Jel ima negde da se skine Jobulani lopta?



EDIT: Nasao sam.

perisha
07-17-2010, 23:01
Kako da ubacim ballpack u jslserver2010? Nema dt0b.img foldera:blink:

Johnny_Ks
07-18-2010, 07:08
Napravi ga ;) i onda ubaci ballpack

nikola jankovic
07-31-2010, 13:58
Kako se zove program za pravljenje lopti? hvala u napred!!!

Johnny_Ks
07-31-2010, 15:18
Photoshop sa cim bi ti ;)

srbin95
08-07-2010, 18:22
skines neki ballpack i ubacis sve fajlove u dt0b.img

Skinuo sam ball pack i ubacio sam sve fajlove iz foldera u dt0b.img i nece ostale su mi iste lopte koje sam i imao pre,u tom ball packu ima li su neki folderi dt0f.img,dt04.img i dt0b.img pa ako bi neko mogo detaljnije da mi pojasni bio bih mu zahvalan :)

Johnny_Ks
08-07-2010, 19:58
Mora da ih imas...mozda nisi ubacio preview, tj. mozda ga nisi dobio kad si skinuo?

srbin95
08-07-2010, 20:35
Imam prewiew ali on se nalazi u nekom dt0f.img folderu... Pise ballprewiew
Evo sad cu da skinem drugi ball pack pa ce da vidimo,...

BgdKendo
08-17-2010, 17:59
moram ovde da se ubacim. nov sam sto se tice ubacivanja patcheva. ja sam sve ovo odradio sto si rekao - instalirao kitserver, skinuo directx 10 ubacio lopte ali nema ih u igrici. sta jos moze da bude problem?

Nidzo
09-20-2010, 09:05
ma ima ih u igrici ....samo sto ti prewiew nije namesten kad pocenes utakmicu bice ti lopta

bjede
12-01-2010, 16:27
Pozdrav,
imam jedno pitanje: da li moguće promijeniti redoslijed lopti u izborniku (Options) prije utakmice?
Inače, koristim zadnju verziju PESEdit Patcha i tu je već postavljeno 26 editiranih lopti. Ja sam sad promijenio neke od njih u dt0f.img i dt0b.img folderima i sad želim da se, kad biram loptu prije utakmice, one pojave na nekom drugom mjestu od onih lopti umjesto kojih sam ih ubacio.
Na primjer: ubacio sam loptu Adidas Finale umjesto Classic stare lopte koja je prva u izborniku za odabir lopti. Ja sad želim da mi se Finale pojavi između ostalih Adidasovih lopti, recima kao treća ili četvrta.
Nadam se da razumijete što želim.
Znam kako ubaciti nove lopte (dt0f.img i dt0b.img), znam promijeniti imena (unnamed_1964), znam staviti preview (unnamed_1872), samo me još zanima može li se promijeniti redoslijed u izborniku.

Hvala!