PDA

View Full Version : Kako sacuvati formaciju i postavku igraca ???



Dekif1
10-27-2009, 04:25
Svaki put kad krenem novu partiju moram sve iz pocetka da namestam osim formacije koju sam predhodno sacuvao i nju moram samo da prekopiram ali postavke igraca nema,dali ima jos neko taj problem ?

heavy_grobar
10-27-2009, 09:32
ja imam problem kad sacuvam formaciju da kasnije nece uopste da mi se otvori, kao kaze sucesful a nece da se otvori

MAJKA
10-27-2009, 09:35
Evo i ja bi pitao nesto,kako promjenit u igraca ono balance attack ili defence u player indexa ali u editu pa da da to ostane zauvjek :zuti::zuti:

~Fuego~
10-27-2009, 14:31
E stvarno ko zna ovo nek napise nesto i mene zanima....

FXGT
10-27-2009, 16:38
meni formaciju cuva sasvim normalono idete na copy pa dole na prazan slot pa jos sve to sacuveta i mora da radi brej

blazha
10-27-2009, 16:40
meni formaciju cuva sasvim normalono idete na copy pa dole na prazan slot pa jos sve to sacuveta i mora da radi brej

Samo formaciju i hoce da sacuva a ostale podatke(startnih 11, timsku taktiku, upustva igracima) nece!:angry:

Stella Rosa
10-27-2009, 17:41
Svaki put kad krenem novu partiju moram sve iz pocetka da namestam osim formacije koju sam predhodno sacuvao i nju moram samo da prekopiram ali postavke igraca nema,dali ima jos neko taj problem ?

Pa moze tamo kad ides u EDIT-u da samestis?:stuart:

Djuka
11-07-2009, 00:51
jel neko nasao resenje ovog problema ako uopste postoji?

woofer2009
11-07-2009, 15:57
kada snimiš formaciju sve snimi osim prvih 11....tako je na novom pesu...navikavaj te se:flowers:

-L-
11-08-2009, 00:52
Samo se treba naviknuti..postavu moras sam da biras.

beske_alcatraz
11-09-2009, 13:32
Svaki put kad krenem novu partiju moram sve iz pocetka da namestam osim formacije koju sam predhodno sacuvao i nju moram samo da prekopiram ali postavke igraca nema,dali ima jos neko taj problem ?

imas,ja msm. u EDIT!!!nisam siguran...

lord wizard
11-24-2009, 11:43
Svaki put kad krenem novu partiju moram sve iz pocetka da namestam osim formacije koju sam predhodno sacuvao i nju moram samo da prekopiram ali postavke igraca nema,dali ima jos neko taj problem ?

ovo je jedna stvar koja me jako nervira i veliki je minus novom PES 2010:rulet:...
pa kako je moguce da neostanu postavke koje se namjeste za svakog pojedinog igraca i za izvodjenje kornera penala i sve ostale sitnice,offsajd zamke,presing..itd.???????? i ta se stvar desava i na orginal Pes 2010 i na pirat krekiranoj igri nema razlike...pa kako je Konami tako glup da je to mogao napravit:thumbdown:...pa samo ostane formacija sacuvana a sve ostale sitnice ponovo treba namjestit svaki put..pa jesu oni svjesni koliko se vremena izgubi na te detalje????
ako je netko nasao rjesenje ili zna kako sacuvati postavke da sve ostane kako je namjesteno molio bih da pomogne?

dj90
11-24-2009, 14:16
Stvarno je glupo, toliko su novih stvari napravili oko taktika i ostalih s*anja kao da igram FM a nisu napravili da može da se sačuva, pa svaki put moram da se za*ebavam sa time.

MK516
11-24-2009, 15:49
Idite u edit team i tamo podesite formaciju, prvu postavu, klupu, slidere itd.. Tako sve možete sačuvati osim podešavanja kartica igračima (A/D odnos).

goxybg
11-24-2009, 20:13
Idite u edit team i tamo podesite formaciju, prvu postavu, klupu, slidere itd.. Tako sve možete sačuvati osim podešavanja kartica igračima (A/D odnos).


A jel ce to onda postati difolt postava za tu ekipu?

MK516
11-24-2009, 22:26
A jel ce to onda postati difolt postava za tu ekipu?

Da, s tim da uvijek možeš vratiti originalnu (onu koja je došla sa igrom/patchem) postavku...

goxybg
11-25-2009, 14:04
Da, s tim da uvijek možeš vratiti originalnu (onu koja je došla sa igrom/patchem) postavku...


Tu sam foru ja odmah provalio, ali ko ce svaki put da vraca nekim timovima originalne postavke... To je zestoko smaranje... :ninja:

Strippy
12-02-2009, 10:25
Moja iskustva su da osim same formacije, sačuva i kartice igrača (player index), i sva podesavanja nameštena u team style tactics. Ne sačuva lineup, i assisted settings, kao ni strategy. Mislim da najviše vremena ode na podešavanje slider-a u team style tactics, tako da ovo ostalo i nije neki problem što ne sačuva.