PDA

View Full Version : PES 2010 online portal site



maremas
10-18-2009, 21:46
http://www.konami.jp/we/online/2010/_img/logo_wop_01.gif (http://www.konami.jp/we/online/)
Na ovom sajtu imate sve sto vam je potrebno da znate za igranje PES 2010 online.


Ĺ*ta mi je potrebno da igram online?


Da bi se igrao PES 2010 online, potrebno je sledeče:

PC
PES2010 za PC
PC kompatibilni kontroler(i)
Internet konekcija
Onlajn servis PES2010 za PC je besplatan.
Možete razgovarati sa drugim korisnicima koriščenjem sledečeg (pod uslovom da su kompatibilni sa PC računarom):
USB /Bluetooth tastature
USB /Bluetooth mikrofon
Kako da dobijem KONAMI ID identifikacioni broj?


Da bi igrali "PES2010" za PC u mreži, treba vam KONAMI ID i GAME ID.

Bilo koji GAME ID koji več imate možete koristiti. Ako imate samo KONAMI ID moračete da kreirate odgovarajuči GAME ID.
KONAMI ID i GAME ID se može dobiti na KONAMI ID portalu gde može da se pristupi izborom "Registracija" iz igre ili posetite (https://id.konami.net/quick/) na svom ličnom kompjuteru.
Uverite se da se ne izgubi bilo koji od ovih identifikatora(ID), oni su bitni za igranje igre u mreži. Preporučujemo vam da ih napišete na komad papira i da uvek možete da ga se prisetite.Ĺ*ta ako zaboravim ID ili lozinku?

Da oporavis svoju KONAMI ID šifru, idi na:
https://id.konami.net/entry_reminder_pass.do

Da oporaviš svoj KONAMI ID, idi na:
https://id.konami.net/entry_inquiry.do



Pokrenite onaj test za brzinu na svom kompjuteru da biste videli da li je vaša brzina dovoljna da bi ste igrali Pes 2010 online.


Rezultati testa brzine

A Odlično. Nebi trebalo da imate nikakvih problema u kreiranju sobe kao host.
B Vaša veza je dovoljno dobra da igrate online, ali nije poželjna za kreiranje sobe kao host.
C Vaša internet konekcija je nestabilna za online igranje.Ako je rezultat B ili C, pogledajte dole za neke potencijalne uzroke. Njihovom rešavanju, može dovesti do boljih rezultata.

Vaša veza je možda privremeno usporena tako što je više računara povezano na mreži tokom testa.
Korisnik ste bežičnog rutera, lokacija rutera može da utiče na rezultat. Na primer, rastojanje između računara i rutera ili bilo koje fizičke prepreke između njih.
Hosts and Clients

Host
Domačin je korisnik koji kreira "Match room" i u "Quick Match" se naziva "User 1".
Biti domačin takođe zahteva veču upload brzinu nego što ima klijenat.


Client
Users 2-4 su automatski klijenati.

VAĹ˝NO OBAVEĹ*TENjE

Test može potrajati i do 80 sekundi.
Da bi se obezbedilo da se test radi ispravno, proverite da li je Flash Player ažuriran na verziju 8 ili noviji.
Rezultati testa služe samo kao referenca i ni na koji način ne garantuje da če igra uvek raditi savršeno.
Kvalitet veze drugog korisnika može da ima loš efekat na vašu igru.
Rezultat je samo pokazatelj kvaliteta veze, a ne i vašeg hardvera i mrežne opreme. Sasvim je moguče da i pored dovoljne brzine veze, možda nečete moči da igrate zbog vašeg hardvera i mrežne opreme koja ne ispunjava potrebne specifikacije.
U neko trenutku je moguče da nečete moči da igrate u mreži zbog problema/radova na serveru.
Preopterečenost internet saobračaja može da utiče na rezultate testa. U takvom slučaju, preporučujemo vam da test pokušate ponovo posle 5 minuta.Recommended Broadband Bandwidth


4-user Matches:
Upload: Stable bandwidth of 96kbps or more

3-user Matches:
Upload: Stable bandwidth of 80kbps or more

2-user Matches:
Upload: Stable bandwidth of 48kbps or more

milosmilan
10-18-2009, 22:02
Jel ovo treba da bude upload 256?

nemus(novi acc)
10-18-2009, 22:26
mislim da pise...


da bi trebala da bude "stabilna" veza od 128 kb/s, a da se preporucuje 256...

Boki0812
10-18-2009, 23:07
Hoce ovo biti pusteno samo na pocetku,radi probe? kao sto je bilo i za pes09?

Ajzakova Beba
10-21-2009, 12:09
Ja dobijem AAA a upload mi 128.

internacional 1
10-21-2009, 16:20
Jel se ovo igra isto po principu kao pes 09,jel moze online,jel radi??

johnnynikola
10-21-2009, 18:24
Jel treba original pes ?

FOOKAAA
10-22-2009, 02:51
kakaw to test za brzinu?

sever992
10-23-2009, 23:30
Sta treba da upisem u Konami ID i Game ID polja pri registraciji???

jovan111p
10-23-2009, 23:41
Sta treba da upisem u Konami ID i Game ID polja pri registraciji???

Konami ID i Game ID treba da ti budu razliciti ali Game ID ti je kako ces se zvati u igri ( Online )!!!

T3mplar
10-25-2009, 11:15
E sve to znam ali kad udjem pise an error has acured a nemogu da nadjem temu o greskama online iz pes-a 2009

maremas
10-25-2009, 15:23
Sajt apdejtovan, sad su promenjeni zahtevi :ave:





Recommended Broadband Bandwidth


4-user Matches:
Upload: Stable bandwidth of 96kbps or more

3-user Matches:
Upload: Stable bandwidth of 80kbps or more

2-user Matches:
Upload: Stable bandwidth of 48kbps or more

T3mplar
10-25-2009, 15:26
E sve to znam ali kad udjem pise an error has acured a nemogu da nadjem temu o greskama online iz pes-a 2009

zna neko?

uniklima
10-26-2009, 11:51
jel se placa to igranje online

maremas
10-26-2009, 11:53
Online igranje se ne naplacuje, moras samo da imas PES2010 original.

Stella Rosa
10-26-2009, 12:17
E a imali crack za ovaj official patch :death: ili moram da kupujem oginal!!!:rulet:

Ajzakova Beba
10-26-2009, 12:44
Sajt apdejtovan, sad su promenjeni zahtevi :ave:

Znaci ja cu moci da ga sabijam sa 128kbps uploadom. :shuriken:

aky
10-26-2009, 23:17
Eee i mene interesuje da li postoji neki krek....?? Ili samo original igrica dolazi u obzir za online igranje....:001_huh:
I ako moze neko da ostavi link za taj test brzine neta, posto samo pise "pokrenite onaj test za brzinu"???

Gatsby
10-27-2009, 10:05
samo ORIGINAL IGRICA dolazi u obzir sada dok ne izadje neki program kao pesmagazine sto je na pes9....ali to ne ocekujte do nove godine :)

Ajzakova Beba
10-27-2009, 10:49
I ako moze neko da ostavi link za taj test brzine neta, posto samo pise "pokrenite onaj test za brzinu"???

http://www.konami.jp/we/online/2010/?tg=gb&pf=pc&pg=speed

Stella Rosa
10-27-2009, 14:21
Meni je Numbers 2 A
Numbers 3 B
Numbers 4 B Ali nevredi meni to jer nemam orginal ali cu ga kupiti kad tad!!!poz:

MiloshDjordjevic
10-30-2009, 21:07
Meni i sa 2,i sa 3,i sa 4 igracha A :ave:

Strale VNC
10-30-2009, 21:59
Meni izaslo sve A:clap2::clap2: inace brzina mi je 128 kbps

Nneemmaanjnjaa
12-09-2009, 07:35
Cool!

http://i46.tinypic.com/2ufeudi.jpg

androca10
12-09-2009, 16:28
ja udjem u pes10 pa odem u online, i onda posle trazenja mi pise"unable to locate server for network connection test.please make sure your network settings are configured correctly." ima li veze to sto ulazim preko JSL patch pes-a.Pomoc!!!!!

Nowitzki
12-09-2009, 21:12
Ja odem ali ono pise Check your registration code....

Nneemmaanjnjaa
12-09-2009, 21:28
ja udjem u pes10 pa odem u online, i onda posle trazenja mi pise"unable to locate server for network connection test.please make sure your network settings are configured correctly." ima li veze to sto ulazim preko JSL patch pes-a.Pomoc!!!!!
Blokirati windows firewall. Iskljuci ga i u antivirusu i onda je sve ok.

Nneemmaanjnjaa
12-09-2009, 21:31
Ja odem ali ono pise Check your registration code....
Jesi se registrovaona i dobio konami i game ID? Ali, ako nemas original, sve je dzaba.

androca10
12-09-2009, 23:02
Blokirati windows firewall. Iskljuci ga i u antivirusu i onda je sve ok.

ja imam avast antivirus ali gdje to da iskljucim,m0gu da stopiram ceo antivirus ali neznam jeli to to?

Konfucije
12-09-2009, 23:11
Nije. Windows firewall ti se nalazi u control panelu.

Aladdin986
12-09-2009, 23:15
nemas nista iskljuciti awast ne pravi nikakve poteskoce firewall ;) osim onog iz windows xp- njegov iskljuci

androca10
12-10-2009, 10:40
iskljucio sam i windows firewall i avast! ali i dalje nemoze.zna li neko da resi moj problem?

Nneemmaanjnjaa
12-11-2009, 14:43
iskljucio sam i windows firewall i avast! ali i dalje nemoze.zna li neko da resi moj problem?

Ako koristis PESEdit 2010 Patch 1.2 by PATe.Arminia, moras prvo ici u start, pa PESEdit.com 2010 Patch, pa switch, pa izaberes online.

androca10
02-14-2010, 15:09
ja koristim owaj patch PESEdit.com 2010 Patch 1.7 njega sam zadnjeg skinuo,ali neznam kako da iskljucim taj windows firewall u antivirusu.ja odem u control panel i kliknem na OFF (not recommended)a dalje stwarno neznam.ako moze neko da mi stawi screenshot ili neki snimak kako swe treba da uradim bio bi mu zahwalan...

Strippy
02-14-2010, 16:20
ja koristim owaj patch PESEdit.com 2010 Patch 1.7 njega sam zadnjeg skinuo,ali neznam kako da iskljucim taj windows firewall u antivirusu.ja odem u control panel i kliknem na OFF (not recommended)a dalje stwarno neznam.ako moze neko da mi stawi screenshot ili neki snimak kako swe treba da uradim bio bi mu zahwalan...

Odakle izvuče ovu temu :) Ne kapiram zašto želiš da isključiš windows firewall?! Šta pokušavaš da postigneš konkretno?

androca10
02-14-2010, 16:42
Odakle izvuče ovu temu :) Ne kapiram zašto želiš da isključiš windows firewall?! Šta pokušavaš da postigneš konkretno?

pa pogledaj prethodne komentare,kad udjem u online pise mi ...unable to locate server for network connection test.please make sure your network settings are configured correctly... pa su mi rekli da isljucim winows firewall u antiwirus.

Strippy
02-16-2010, 13:26
Izvini, nisam pažljivo pročitao sve prethodne postove. Rekao bih da sumnjam da firewall ima bilo kakve veze s tim, ali pošto ne znam rešenje ovog problema, neću ništa reći :)

Mecca123456
07-05-2010, 18:57
Konami ID i Game ID treba da ti budu razliciti ali Game ID ti je kako ces se zvati u igri ( Online )!!!

e brate, ja napravio game id i konami id registrovo tamo na id.konami i sve tu radi, mogu se i lognut na stranicu, al kad udjem u igru, kucam game id i pass pise me "unable to login. check ur registration code". moze li mi ko pomoci, molim vas?

tillinho77
07-05-2010, 19:00
Moras imati valjani registration kod.Po tom kodu se prepoznaje tko ima a tko nema pes original i zato uz original dobijas i jedinstveni kod.Ti vjerojatno imas piratsku verziju i zato ti se pojavljuje problem.

nikolasdikic
02-23-2011, 14:32
KAKO DA NAPRAVIM K OAMI ID I GAGME ID I GAgME ID PASSWORD POMOC....

d.Cleo^^
03-09-2011, 18:32
KAKO DA NAPRAVIM K OAMI ID I GAGME ID I GAgME ID PASSWORD POMOC....



1.Kao prvo neko ce da te banuje jer ne pises kako treba
2.Treba ti original da mozes da igras online
3.ne spamuj za dzabe.

todorgm
10-28-2012, 14:04
19220
Imam problem tipa ovog isto sam iskljucio firewall