PDA

View Full Version : Topic za pocetnike



froginho
10-12-2009, 18:42
Tema otvorena za pomoc svim pocetnicima a i ostalima koji naidju na probleme u editiranju PES-a

PFC forever
10-22-2009, 13:36
Moze mala pomoc ocu da ubacim Wolfsburg i Bayern nesto znam a nesto neznam pa ako moze objasnjenje ?????????

Barcelona_Boy
10-23-2009, 03:43
Skinuo sam POC i OEdit za pravljenje faca (imam photoshop) zanima me gde se nalaze texture (u kom od onih img fajlova) i sa kojim programom ih mogu "izvaditi" u .bin formatu?????

Stevan
10-23-2009, 03:52
face se nalaze u dt0c.img ,a ekstraktujes ih preko GGS-a(7.4.0)

evo ga i kompletan spisak faca u pes 2010,face + hair list

part 1,od 259 do 1175 http://forums.evo-web.co.uk/showpost.php?p=1765188&postcount=145

part2 ,od 1206 do 1652 http://forums.evo-web.co.uk/showpost.php?p=1765189&postcount=146

Barcelona_Boy
10-23-2009, 05:43
face se nalaze u dt0c.img ,a ekstraktujes ih preko GGS-a(7.4.0)

evo ga i kompletan spisak faca u pes 2010,face + hair list

part 1,od 259 do 1175 http://forums.evo-web.co.uk/showpost.php?p=1765188&postcount=145

part2 ,od 1206 do 1652 http://forums.evo-web.co.uk/showpost.php?p=1765189&postcount=146

Ehvala brate ali nasao sam i ja na evo-webu 3 min posto sam postavio pitanje :oops: :namig: :blushing:

BojmeNS
10-26-2009, 01:26
pozdrav
gde moze da se nadje engleski jezik za pes2010???
hvala

FXGT
10-26-2009, 22:04
kkao to mislis pa meni je igra na engleskom

vanjainter
10-27-2009, 18:26
imam veliki problem kada hocu da otvorim POC 2010 izbaci mi ovo:
http://i469.photobucket.com/albums/rr52/vanjainter/Problem1.png
sad neznam sta da radim a bez ovog programa nikako nemogu da pravim face moze neko da pomogne ?

djole1998
10-28-2009, 19:08
Kako mogu da napravim dres za pes2010 odg. pls.?hvala unapred

Luditito
10-28-2009, 19:12
Kako mogu da napravim dres za pes2010 odg. pls.?hvala unapred

evo imas ovde objasnjeno kako se pravi u Edit modu http://www.pes-serbia.com/vb/t12606

vanjainter
10-29-2009, 13:41
zna li neko sta da radim sa ovim mojim problemom nikako nemogu da pravim face bez toga?

pera11
10-29-2009, 13:49
Uporno pokusavam do otvorim temu u kojoj bi kacio face za PES 2010 ali mi stalno javlja da poruka koju sam napisao ima premalo karaktera...ako neko moze da pomogne ...hvala unapred...

Slixxx
11-27-2009, 12:50
kako da promenim emblem licenciranim ekipama???

pedjamisic
12-11-2009, 18:37
ljudovi gde se moze naci settings koji ima opciju rezolucije 1680x1050???

srbdr
12-12-2009, 16:33
kako da promenim izgled menija? pliz nek mi neko pomogne

froginho
12-12-2009, 17:05
ljudovi gde se moze naci settings koji ima opciju rezolucije 1680x1050???

inace to mozes u kitserveru pod config namjestit ali evo imas ovdje settings za 1680x1050 http://www.filefront.com/15117805/Settings_1680_1050_by_Zlatan87.rar

pedjamisic
12-13-2009, 01:53
probao sam i u kitserveru ali nece da mi gura tu rezoluciju! HVALA PUNO!

Eraser**
12-16-2009, 23:55
jel ima neko vremena da mi preko msna objasni kako koristit kitserver i dkz studio :)

marko123
12-18-2009, 21:18
Ljep pozdrav. Radim Slovensku ligu koja imasamo 10 klubova. Zanima me možem li izbrisati klubove iz jedne lige (radim preko EREDIVISIE), da bi bilo u toj ligi samo 10 klubova? I sa kojim programom moram, da to napravim. Opraštam se na mojoj srbštini.

Top Speed
12-22-2009, 21:41
mislim da ne mozes brisati klubove,jedino ako u medjuvremenu nije izasao neki tool

PE+)A
12-25-2009, 23:07
U ovom programu mozes da brises i dodajes klubove

http://downloads.moddingway.com/file/567.html

jay-jay
12-28-2009, 18:22
U ovom programu mozes da brises i dodajes klubove

http://downloads.moddingway.com/file/567.html

kako se ovo koristi

PE+)A
12-28-2009, 18:41
Prvo ides file-open i otvoris OF, onda ides file-open LEAGUES BIN, otvoris unnamed_12 u kitserveru, sa leve strane dobijes raspored timova po ligama, a sa desne spisak svih timova. Uzmes neki tim sa desne strane, i jednostavno ga ,drag&drop tehnikom, prebacis u neku ligu sa leve...

Palminho
12-28-2009, 23:28
Pozdrav. Probao sam sve programe za editiranje imena ekipa, ali uspio sam samo editirati imena offline, dok su mi online i dalje default imena. Znaci probao sam sa programima: TeamsManager-v1.0, Team-Renamer v1.0, PES_2010_OF_Online_Editor_0.8, LeagueEditor-v1.1 i Data-Renamer v1.1. Ni sa jednim nisam uspio da mi imena klubova i online budu kako sam promijenio, a sve sam radio po upitama :(.

Ako netko zna kako se to moze uciniti?

Hvala i pozdrav

tottimas
12-30-2009, 12:46
Imena ekipa za online se ne menjaju u OF-u nego u jednom od fajlova iz dt0f.img. Ne znam sad napamet koji je tačno fajl.

harisis
01-01-2010, 13:06
Zdravo! Sretna nova svima! Instalirao sam jedan novi patch, ali ne mogu lodirati master ligu nikako. Zna li iko kako da ubacim ove bat fajlove kažu da preko njih radi. Hvala unaprijed!

Palminho
01-02-2010, 20:28
Imena ekipa za online se ne menjaju u OF-u nego u jednom od fajlova iz dt0f.img. Ne znam sad napamet koji je tačno fajl.
da, to je unnamed_1973.bin iz dt0f.img-a. Ali nikako ne mogu editirati taj file, svi programi traze unnamed_1973 i PES2010_EDIT, i onda kada napravim izmjene one se sacuvaju samo u PES2010_EDIT, a unnamed_1973 ostane isti. To mi nije jasno. Zna li netko kako da editiram bas unnamed_1973 a da me ne trazi i PES2010_EDIT file?

max power
01-07-2010, 16:01
Da li postoji mogucnost dodavanja novih fajli za dresove u dt0c.img, posto sam sve prazne slotove iskoristio za dresove reprezentacija i EPL?

armand
01-11-2010, 11:12
Kako da ubacim 3 dres od Juventusa na patch editov 1.4 verzija svi ostali klubovi "vecina" ima 3 dresove ali volio bih da znam ubaciti u kitserver juventusov treci onaj zlatni dres kako to da uradim znam ih ja i upaliti ono na 1 i 2 al kako da ubacim dresove ako neko zna volio bih da mi objasni POMOOCCC!!!

froginho
01-11-2010, 12:34
Kako da ubacim 3 dres od Juventusa na patch editov 1.4 verzija svi ostali klubovi "vecina" ima 3 dresove ali volio bih da znam ubaciti u kitserver juventusov treci onaj zlatni dres kako to da uradim znam ih ja i upaliti ono na 1 i 2 al kako da ubacim dresove ako neko zna volio bih da mi objasni POMOOCCC!!!

u Juventusov GBD folder ubaci jedan folder pod nazivom px ili kako vec zelis, kad udjes u igru i izaberes Juventus i odes na odabir dresova stisci tipke 1 i 2 na tastaturi akko bi dobio te 3, 4, 5 dresove ali moras imat zadnji Kitserver

altair96
01-12-2010, 13:42
da li moze da se doda neki logo na dres nekog tima iz JSL:helpsmilie:

dzac
02-11-2010, 12:26
kako se moze da se dodaju nove lopte i rukavice ??? i sta treba da se uradi za da se instalira bundes liga bez posledica na savevovani napredak u igri

немусПФК
02-18-2010, 22:56
Za lopte i rukavice ti treb kitserver ja msm! a za bundes ligu probaj da kopiras save

BARJAKTAR
02-22-2010, 22:20
Imam nekoliko pitanja,posto mi je ovaj novi pes mnogo komplikovaniji od proslog.E da pochnem.Prvo,kitserver odgovarajuci,tamo u jedinoj temi za kitserver,pod nazivom Kitserver 2010,probao sam sve od njih i nijedan mi ne radi kako treba,cim ga instaliram,pes mi izbacuje gresku.Da li je to mozda,jer cim sam instalirao igru,otisao sam tamo u system,download,i update-ovao na poslednju verziju?Sledece pitanje,imao sam patch koji popravlja imena svih klubova.Trebalo je samo da zamenim folder ''save'' u my docs-konami-pes 10 i kada to uradim,udjem u igru,on me pita nesto kao,(edit data) do you want to owerwrite this data? Probao sam da idem i na yes i na no,i dalje ne radi patch,stoje mi ona glupava imena...Da li neko ima resenja za to?Ako bilo ko moze da mi odg fala vam do groba :)))

tottimas
02-22-2010, 22:30
Što se tiče kitsevera ne znam šta je problem. Što se tiče imena igrača stvar je u tome što taj save koji si ubacio nije ista verzija kao taj dodatak koji si skinuo u igri. Možeš da ga prepraviš u tvoju verziju koristeći program PES2010 editor.

BARJAKTAR
02-22-2010, 22:43
A moze li malo objasnjenje kako to da uradim?Evo upravo sam skinuo taj editor....Ako imas msn ili tako nesto bice lakse ako te ne mrzi da mi objasnis...Ako ne onda ovde molim te..

Jovan85
02-24-2010, 14:30
Instalirao sam MC patch, sve je ok, samo nemam zvuk sta da radim?

tottimas
02-24-2010, 15:52
A moze li malo objasnjenje kako to da uradim?Evo upravo sam skinuo taj editor....Ako imas msn ili tako nesto bice lakse ako te ne mrzi da mi objasnis...Ako ne onda ovde molim te..

Otvoriš save fajl sa editorom pa onda odabereš opciju kao na slici. Odaberi verziju koja ti treba, ako si skidao iz igre u poslednjih par dana onda ti je sigurno 1.05
http://img2.imagetitan.com/img2/small/34/34_x.jpg (http://img2.imagetitan.com/img.php?image=34_x.jpg)


Instalirao sam MC patch, sve je ok, samo nemam zvuk sta da radim?

Pitaj u temi za taj peč, ali prvo pogledaj u igri dal je smanjen zvuk do kraja. Ja nemam taj peč pa ne znam šta je tačno problem.

Jovan85
02-26-2010, 15:13
jel moze nekako da se namesti da ligu ili ligu sampiona igramo 2 igraca, jedan protiv drugog, samo nam izbacuje opciju protiv kompjutera ili zajedno protiv kompjutera?

tottimas
02-27-2010, 00:24
Možeš samo na PC-u. Instaliraj kitserver i pokreni config.exe i štikliraj opciju Disable controller selection check

ravac
03-20-2010, 00:40
Kako da prevedem meni i par manjih stvari pošto imam jedan patch a sve je na Češkom, ovaj patch http://www.pes-patch.com/2010/03/michal17widzew-patch-2010-v1-1.html