PDA

View Full Version : Maya 3D Modeling and Visual Effects Software



Strale VNC
10-01-2009, 21:18
Pre jedno 5 dana sam skinuo ovaj program i mogu reci da je ekstra,mozete ga i skinuti trial,jedino ako to trial nije piraterija pa da ja postavim
Ali program je extra:ave::ave:Ovo probajte necete se pokajati,a najace su animacije(ja do toga nisam jos stigao)evo primera

7SZwYP20ArQ
DYX2qSlPkmc

Evo nekih tutoriala :

8zqZrRqXbSA
dAHffOISTNw

:ave::ave:

Ako imate neke korisne tutoriale ili vase tutoriale postavite to ovde!!!Pa cemo ovde postavljati nasa dela u ovom programu!!

Toja
10-06-2009, 21:11
imam i mayu, ali nekako 3D max mi je bolji, jako je slican mayi, ista firma ih pravi, ali vise mi se dopada 3d max... jako koristan program samo zahteva dosta rama :/

PupiNS
10-06-2009, 21:13
Koliko je ovo tesko za raditi sa njim i koliku imas slobodu sta hoces da pravis tj jesi vezan za vec stvari koje postoje u njemu?

4evra
10-06-2009, 21:33
Radio sam u 3dmax,Mayi i Cinema4d,i C4D je ubedljivo najlaksi za shvatiti i nauciti.
Tek posle se prebacite na 3d max i Mayu,jer su dosta komplikovaniji.

Top Speed
12-27-2009, 17:54
... jako koristan program samo zahteva dosta rama

ne bih se slozio za to dosta rama,ja sam na starom kompu od 512 mb rama sasvim solidno tero 3ds max (jest da je 5 ali svi su u sustini isti)...

maremas
12-27-2009, 18:10
Zahteva rama samo tako ako radis nesto ozbiljno, bio sam skoro kod drugara radio je neki exterijer i pokazao mi u taskmenadzeru koliko rama vuce dok mu je bio uplajen taj projekat, zauzeto je bilo oko 8GB!!!

Top Speed
12-27-2009, 18:36
dobro,mislio sam ako zelis da radis nesto normalno,mislim ja radim neke jednostavne animacije dovoljno je i 512mb ,ali za nesto ozbbiljno,to vec treba jaka masina...

tek procitah ceo post,u jeb...,8GB za jednu 3ds max scene,to bas mnogo,mora da je ubacio dosta efekata ili je pretero sa onim modifiersima ili kako se vec zovu...