PDA

View Full Version : Ne mogu da se ulogujem



BiTrAtE
08-26-2009, 18:40
Imam orginal pes, i pre par mjeseci sve je funkcionisalo odlicno online. Medjutim zaboravio sam game id, i taj akaunt izbrisao na konamijevom sajtu i otvorio novi. Medjutim sad kad ocu da se ulogujem u igri izbaca mi gresku an "error has occurred". Pokusao sam reinstall igre, opet isti problem. Sta da radim?

Горан
08-26-2009, 18:59
Kupi novi original salim se naravno sto ne kontaktiras ove iz KONAMIJA Mozda ce oni znati do cega je....:)

BiTrAtE
08-27-2009, 13:49
Ima li resenja ovom problemu ljudi? Ocu online :(

slobodan123
09-04-2009, 10:20
reinstaliraj igricu

BiTrAtE
03-23-2010, 09:35
Jos uvijek me muci ovo, mislim da znam u cemu je problem. Naime moj stari account sam registrovao na mail adresu kojoj je domen bio @cg.yu E sad je nas provajder promijenio taj domen u @t-com.me a ja posto se ne sjecam passworda s tim accountom mogu slobodno da se slikam. E sad kad napravim novi nalog dobijam ovu gresku "An error has occured" a ranije sam cuo da samo jedan profil moze biti vezan za jedan serijski kljuc tako da je vjerovatno u tome problem. Pisao sam Konami supportu, konami iz usa mi kaze da treba da se obratim konami europe, a konami europe ne odgovara uopste na moje mailove :(

maremas
03-23-2010, 09:38
E sad kad napravim novi nalog dobijam ovu gresku "An error has occured" a ranije sam cuo da samo jedan profil moze biti vezan za jedan serijski kljuc tako da je vjerovatno u tome problem.
To je tacno, predlog slikaj kutiju sa serijskim brojem i tako im posalji i reci da si obrisao konami ID i trazi da ti resetuju serijski od igre ili sta vec...

Evo ista tema, isti slucaj ali za PES 2010:
http://forum.cropes.org/index.php/topic,10286.0.html

BiTrAtE
03-26-2010, 15:49
Poslao sam im mail, trazili su mi da slikam kutiju, serijski kljuc na onoj knjizici, da skeniram online racun (tu se lepo vidi da mi je account registrovan na @cg.yu mailu) sve sam im to poslao i evo vec par dana nema odgovora od njih...pff