PDA

View Full Version : Obavezno procitati???? Da li ste znali????



v3marko
04-29-2006, 03:01
Da li koristite lodmixer????
Veoma korisna stvar. Kao sto ste verovatno primetili pri ubacivanj face u Game Graphic Studio
postoje po dve teksture igraca. Lodmixer-om mozete da postavite da se koristi samo prva.
Tako je isto i sa Dresovima, travom...Sve u svemu igra ce vam izgledati mnogo bolje sa njim.
Takodje resava i problem sa njvijacima. Omogucava koriscenje kise, snega.....u Master League.
Lodmixer_1.6(on RapidShare) (http://rapidshare.de/files/9770113/lodmixer-1_6.zip.html")
Lodmixer_1.6(on MegaUpload) (http://www.megaupload.com/?d=TOZ6C5A3")

v3marko
04-29-2006, 03:04
Da li koristite Antialiasing i Anisotropic Filtering. Podesite Antialiasing na 2X> i Anisotropic Filtering na 8X>
u vasim driver-ima za graficku i trava u igri ce izgledati mnogo, mnogo bolj, moznije i tako to.

samo-partizan
04-29-2006, 11:35
Nemogu losije graficke kartice da podrze to sa antianalizing ili kako se vec zove.

v3marko
04-29-2006, 12:01
98% onih koje se proizbode u poslednjih 3 godine mogu.

samo-partizan
04-29-2006, 13:16
Neznam meni koji imam FX 5200 128 MB rama nemogu dosta igrica da igram sa tim antianalising...

TOTTI
04-29-2006, 15:23
Imam load mixer ali stvarno prvi put sad cujem da preko njega mogu ubacivati face u igru???

Objasni malo...evo sad cu da ga skinem

v3marko
04-29-2006, 17:44
Procitah paljivije sta sam napisao. Rekao sam da li primecujede dve texture kada ubajujete fece u GGS!!!!!!!!!!!!

Pro_Evolution_Montenegro
04-29-2006, 20:51
A kak ose koristi loodmixer i gdje se stavlja u compu(na koje mjesto)da bi mogao da radi??

v3marko
04-29-2006, 21:11
Mislim da je sve jedno gde ga stavis. Procitaj upustvo. Tamo sve lepo pise.

evil_geko
04-29-2006, 23:33
reci koja su po tebi najbolja podeshavanja na Lod Mixer-u?

Goran
04-30-2006, 00:12
Za mene je i ovakva grafika dobra.A misli da je u load mixeru najbolje to sto moze da se menja vreme u
ML.

TOTTI
04-30-2006, 00:16
Jel' za tebe ili po tvom misljenju???? :MrGreen: :MrGreen: :MrGreen: :MrGreen:

Goran
04-30-2006, 00:18
za mene.mozda za druge nije :MrGreen: :MrGreen: :MrGreen:

samo-partizan
04-30-2006, 10:30
Ja sam ga instalirao u glavni folder PES 5 i odatle ga pokrenuo i stavio sve na maksimum i grafika je ekstra.

v3marko
04-30-2006, 14:14
1 1 2 2 3

bacago
04-30-2006, 21:08
A jel ima neki poseban razlog zbog kojeg mi kaze "problems with saving LOD to pes5.exe", izuzev piraterije? :azn:

evil_geko
04-30-2006, 21:27
Prvi put vidim to :hmm:

bacago
05-01-2006, 00:46
Onda gledaj lafcino, vidis ga!Ă‚Â* :)
http://img195.imageshack.us/img195/731/lod4rw.th.png (http://img195.imageshack.us/my.php?image=lod4rw.png)