PDA

View Full Version : pomoc



nemanja69
06-30-2009, 21:46
imam jedan problem.
kada kreiram igraca odaberem da igram CF poziciju...
medjutim u ekipi me trener stalno stavlja na DF eventualno nekada na CMF.
zna li neko o cemu se radi.
HVALA

joco23
06-30-2009, 21:56
koristis onaj editor?

paokmania
06-30-2009, 23:33
imam jedan problem.
kada kreiram igraca odaberem da igram CF poziciju...
medjutim u ekipi me trener stalno stavlja na DF eventualno nekada na CMF.
zna li neko o cemu se radi.
HVALA

Ti samo nastavi da se kreces po poziciji kojusi izabrao i to je to.

Mene je pokusao da baci u vezni red ali sam ja igrao svoje i posle dve tekme me vratio na prvog napadaca.. Nekad me samo stavi da budem drugi spic ;)

nemanja69
07-01-2009, 14:44
krecem se po poziciji napadaca vec dvije sezone...i nista.

ne koristim editor.

Milos007
07-01-2009, 15:16
Ma bre druze, to ti zavisi od tima i formacije. Evo ja igram za Zvezdu klasicnog napadaca, a birao sam da budem vezni.

paokmania
07-02-2009, 19:15
krecem se po poziciji napadaca vec dvije sezone...i nista.

ne koristim editor.

Onda kreni iz pocetka.