View Full Version : 3. liga?
Milosgak
06-07-2009, 08:37
e narode mislim da bi mogla da se osnuje i treca liga, koliko vidim ima jos dosta ljudi koji hoce da igraju u ligi, ali su se kasno prijavili...
ne mora da bude nista vezano za 1. i 2., po meni je najbitnije da se samo :player:!
ajde neka organizatori kazu sta misle...
- koji su se kasno prijavili = "ne postoji kasna prijava ili si se prijavio na vreme ili nisi prijavljen"
- Od tih ljudi koji su kasno dobili zelju da igraju ima i nekih koji nisu za drugu ligu , a kamoli trecu... (znaci da su dobri igraci :) )
- zasto treca liga da nema veze sa prve dve? a da se zove 3-a?
- "samo da se igra" = igracemo kad stignemo pa ko odigra najvise tekmi taj je prvi...
ne moze to tako jednostavno, ako igrate ...igrajte ozbiljno , netrebaju nam ljudi koji ce da se prijave pa da odustanu..
Ako vec zelite da igrate samo da se igra ,a da nema veze sa prve dve lige , onda igrajte prijateljske i "izadji mi na crtu" pa se nadmetajte.
Zakljucak svega = najbolje bi bilo da sacekate jos 15-ak dana da se zavrse ove lige , pa onda kad bude pauza izmedju sezona , onda da vidimo ko jos hoce da igra, pa da vidimo ima li vas za 3cu ligu.
Ja bi igrao,al neznam kako to ide da moze da se igra sa neoriginal diskom,ako moze neko ukratko da mi objasni na pm ?
EDIT:Sad sam vido onaj post od C.R.7.C.R.
Sledeca sezona ce tamo druga polovina avgusta-pocetak septembra
(zbog mora itd..) pa cemo videti tad kakvo ce biti interesovanje,starih/novih igraca.
Strale VNC
06-22-2009, 14:25
Super ideja:clap2::clap2::clap2: samo kao sto kaze slay da ne organizujemo sad nego u avgustu..Ja bih igrao ali ne mogu sad zato sto idem na jezero....ali zato cemo u avgustu da picimo pes 6 online:gun_bandana::gun_bandana::gun_bandana::gun_ bandana:
damirdeluxe
08-19-2010, 01:09
ja bi igrao ligu .... rado
tako da mozete racunati na mene...
OMG, chovek iskopao temu od pre godinu dana..!?
Darko_87
08-21-2010, 04:44
pa dobro, zamisli da je od pre 3 godine... :D
jao brate koja ludnica hahahahhhhahahahhhahaha :D
Ja sam za makar i spamovao :)