PDA

View Full Version : GUI for Goalserver 6 (za medjusobno povezivanje)



maremas
04-24-2009, 10:34
PES6 GoalServer GUI

http://www.imgbox.de/users/Lupus/GUI.png
Download (http://www.fifaportugal.com/pafiledb/uploads/launcher/downloads/PES6/PES6GoalserverGUI_026.zip)

Otpakovati ga u PES6 direktorijum, veoma jednostavan za koriscenje, kao host jedino treba da kliknete na SERVER i prosledite klijetnu vasu WAN IP adresu, on to unosi umesto 127.0.0.1, klikne na CLIENT i onda oboje mozete uci u igru i ici na NETWORK, za password kucate bilo sta i igra moze da pocne http://balkan-gaming.net/bplforum/Smileys/default/icon_razz.gif

Skinite PSL PES6 2009 Squads Installer [500 MB] i PSL PES6 Squad Switcher da bi imali aktuelne sastave timova za ovu sezonu:
Download ~ Squads Installer (http://www.megaupload.com/?d=36X05P39)
Download ~ Squad Switcher (http://www.megaupload.com/?d=ZFG64MD3)

Oni koji imaju ruter mora da otvore ove portove(koji imaju modem ne mora ovo da rade):
[10881, 10884, 12880, 12881 TCP] i [3478, 5730, 5739 UDP]
Upustvo kako otvoriti portove imate na ovom (http://www.portforward.com/english/routers/port_forwarding/routerindex.htm) sajtu, samo treba da izaberete vas ruter.

Petko15
04-24-2009, 11:07
Prelazite na ovo!!! Nema da lagne, a i mnogo je jednostavan.

maremas
04-24-2009, 11:09
Ja preko ovoga sad mogu da igram kao HOST :w00t:
Igrali Petko i ja i bilo je kao offline!

marulja
04-24-2009, 11:28
cuca je juce ovo nasao, samo drugu verziju
samo sam skinuo, nisam isprobao

kako klijent ulazi?
kuca protivnikov wan ip u client only?

daj mi link gde si ovo nasao

maremas
04-24-2009, 11:32
I meni je cuca juce ovo dao ~Another GUI for Goalserver 6 (http://goalserver.kmikaz.info/index.php?topic=345.msg3057;boardseen#new)

-C.R-9-C.R-
04-24-2009, 11:42
Jel oce neko samnom da odigra,da vidim i ja kako sljaka evo ipa

91.150.103.180

Data
04-24-2009, 14:53
sa ovim ce liga bit bolja,...

ackomd
04-30-2009, 00:39
posto sam kao sto vidite pocetnik na forumu,a i totalni neznalac sto se tice online moda,zamolio bih vas za pomoc.
Naime,skinuo sam PES6 goalserver GUI uradio sve po uputstvu,usao u igricu,izabrao online mode i pojavilo mi se sledece :
http://img139.imageshack.us/img139/9927/proevolutionsoccer62009.png

onda sam takodje po uputstvu upisao dole sifru u ono polje(kako mi je receno,nije potrebna neka posebna sifra,mogu da upisem bilo sta) i pojavi mi se sledece:
http://img220.imageshack.us/img220/9927/proevolutionsoccer62009.png

E sad pitanje,da li sam sve uradio kako treba,a ako nisam da li bi neko mogao da mi objasni sta da radim?

_Dante_
04-30-2009, 00:46
Sve je to u redu ;) Samo trebas da das taj ip nekom sa kojim hoces da igras :)
Inace imas li Patch 2009 Squads?

ackomd
04-30-2009, 11:10
ne ali sad cu da ga skinem!ja mislim da je tezak negdje oko 500 mb,pa mi ga je bilo tada mrsko skidati,al sad cu ja...

evo moj IP 77.239.71.22

sorry sto smaram ovim postovima,al ajd nek me neko doda na msn da se dogovorimo da opicimo jednu prijateljsku :namig: .... :)

quaresma
04-30-2009, 21:08
pokušo sam igrat sa ackomd i kad treba da štimamo formacije izbaci nam obojici onaj error "connection with other player was lost blabla"

šta bi mogo bit problem ?

_Dante_
04-30-2009, 21:16
Pa nije onda dobro hostovao...

-C.R-9-C.R-
04-30-2009, 21:25
Ne bre!Nema to veze sa tim...on ima PSL SQUADS 2009 patch a ti nemas....ili obrnuto...

@Dante aj stavi drugi avatar pls jadno mi ovako sve mislim da je mare

quaresma
04-30-2009, 22:33
ja imam , on isto kaže da ima :O

arnes1986
05-01-2009, 10:02
kad pokrenem ovaj program i pes6 nece mi pes6 nikako a akda be programa hoce..na li neko u cemu je problem???hvala i poz

Dule 93
05-01-2009, 12:58
Jel mi treba sa mo ovaj program da bih igrao onlajn ili jos nesto????

-C.R-9-C.R-
05-01-2009, 13:01
Za pocetak prvo morate da oslobodite sledece portove:

[10881, 10884, 12880, 12881 TCP] i [3478, 5730, 5739 UDP]

Portovi se oslobadjaju ovako:

Desni klik na local area connection - change windows firewall settings
Odes na exceptions, pa na add port (tcp port) broj porta.
U fajlu hosts ti nista ne treba da upisujes, PSL Client automatski upisuje podatke u fajl hosts.

Zatim na putanji C:WINDOWSsystem32driversetc fajl hosts ne sme da vam bude read only.

zatim skines ovaj program i to je to... :sailor:

ackomd
05-01-2009, 20:26
Ne bre!Nema to veze sa tim...on ima PSL SQUADS 2009 patch a ti nemas....ili obrnuto...

@Dante aj stavi drugi avatar pls jadno mi ovako sve mislim da je mare

kod mene je sve u redu,i imam taj patch,znas i sam da smo igrali sinoc!!!
:rockon:

Ruud
06-01-2009, 11:59
Nisam sada nista forwardovao portove, ali jesam jednom prilikom, tj za utorrent.....
Pa sada da li trebam da radim ponovo?
Imam huawei SmartAX-MT882


A imam i jedan valjda ruter, ono sto kabal iz adsl ide u njega ne u pc, pa iz rutera ide u pC, u Satelitsku i u modem...........


i da, ja sto sam se prvi put zeznuo, i u tamo sistem32,hosts kopirao ono, da li to nekako mogu da vratim?

Бишке
06-03-2009, 10:14
http://img2.imagetitan.com/img2/small/24/24_probelmsapesgui.jpg (http://img2.imagetitan.com/img.php?image=24_probelmsapesgui.jpg)
Ovo mi izbaci kada kliknem na "Server"...Zna li neko kako da napravim?

MozzART
06-03-2009, 11:13
http://img2.imagetitan.com/img2/small/24/24_probelmsapesgui.jpg (http://img2.imagetitan.com/img.php?image=24_probelmsapesgui.jpg)
Ovo mi izbaci kada kliknem na "Server"...Zna li neko kako da napravim?

Promijeni pozadinu na desku :tt2:
Ne znam, meni ide lagano..reinstaliraj program..

Red Devil
06-03-2009, 11:44
http://img2.imagetitan.com/img2/small/24/24_probelmsapesgui.jpg (http://img2.imagetitan.com/img.php?image=24_probelmsapesgui.jpg)
Ovo mi izbaci kada kliknem na "Server"...Zna li neko kako da napravim?

Ne znam zbog cega se to javlja. U svakom slucaju treba ti nova verzija (v0.26) koju svi koristimo
http://www.fifaportugal.com/pafiledb/uploads/launcher/downloads/PES6/PES6GoalserverGUI_026.zip
Mozda to resi problem...

marulja
06-03-2009, 11:59
ne treba ti nova verzija, i ja imam v0.25
moguce da je pesJ sjebao hosts file, ako si igrao preko njega

Deki
06-03-2009, 15:18
http://img2.imagetitan.com/img2/small/24/24_probelmsapesgui.jpg (http://img2.imagetitan.com/img.php?image=24_probelmsapesgui.jpg)
Ovo mi izbaci kada kliknem na "Server"...Zna li neko kako da napravim?

I meni se ovo juce desilo, izgleda da mi spybot - search i destroy nakon skeniranja sjebao hosts file ::S:

Treba da ima 10ak redova u njema ja kada sam otvorio imao preko 10 000, i pise nesto spybot - search&destroy blabla...

Misko
06-03-2009, 16:18
Radi brej sade :ave:

Бишке
06-03-2009, 16:28
Radi brej sade :ave:
Bata carov :ave: dada;

marko_89bgd
06-06-2009, 16:21
ljudi pomoc treba hitno, sve zivce sam izgubio...ja i ortak sve to odradimo , cak i chatujemo u room-u , ja njega vidim on mene vidi
al nikako ne moze da krene match
jel treba da se ide na quick match?
nikako nesto nece, kao trazi igrace i tako trazi 100 godina i nista

maremas
06-06-2009, 16:42
Probajete da u settings (tamo gde menjate kontrole iz desktopa) u online odstiklirate opciju AUTO za UDP port. Mada drugaru i meni pre neku noc se desila ista stvar, samo je ponovo hostovao i sve je bilo uredu.

marko_89bgd
06-07-2009, 17:13
hvala ti , probacemo opet, javljam sta sam uradio :)

raso93lfc
06-26-2009, 19:36
http://img2.imagetitan.com/img2/small/24/24_probelmsapesgui.jpg (http://img2.imagetitan.com/img.php?image=24_probelmsapesgui.jpg)
Ovo mi izbaci kada kliknem na "Server"...Zna li neko kako da napravim?
Isto.... :(

raso93lfc
06-26-2009, 21:49
Isto.... :(

E sad ovo sam popravio, ali novi problem pise mi da otvorim UDP 5730 portove ja otvorim i ono nista, ae molim vas help brzo :)

maremas
06-26-2009, 22:17
Cim ti opet pise da otvoris portove znaci da ih nisi otvorio...

raso93lfc
06-26-2009, 22:46
jesam 1000% uradio sve kako treba... a je li obavezno da se skine onaj fajl za update igraca ono 500mb ?

maremas
06-26-2009, 22:50
Nije obavezno, bez toga mozes da igras. Kao sto sam rekao cim ti pise to 5739 znaci da nesto nije uredu sa portovima...

raso93lfc
06-26-2009, 22:57
omg mozes da mi posaljes na PM tvoj msn, pokazacu ti da je sve uredu sa portovima :) Ajde da mi pomognes, pls posalji!

maremas
06-26-2009, 23:02
http://www.pes-serbia.com/vb/f72-pro-evolution-soccer-6/11117-tutorijal-za-forwardovanje-portova.html tu imas kako se forwarduju portovi za uglavnom svaki ruter, pogledaj za svoj kako se to radi, ocigledno nesto nisi dobro podesio.

raso93lfc
06-26-2009, 23:03
Sve je oke :) :S

raso93lfc
06-27-2009, 15:32
Omg novi problem ad sam skinuo taj fajl za transfere (oko 500mb) dobio sam gresku


! C:Documents and SettingsRasoMy DocumentsDownloadsCompressedPes 6123.zip: CRC failed in psl_pes6_2009_squad_installer.exe. The file is corrupt


Znaci opet da skidam ?

qwertimir
06-28-2009, 10:52
da, moras ponowo da skidas, ocigledno je da ti se nije do kraja skinulo, jbg....

Milosgak
07-02-2009, 00:24
ja ne kontam u cemu mi je problem skinuo sam sve ove patchove za pes6 slinece nesto da se konektoje i da igram preko neta

ne znam da nije mozda do portova? imam adsl... ako treba port neki da se otkljuca, molim vas da me add-ujete na msn i da mi to malo pojasnite kako se to radi...
moj msn je nur.ka@hotmail.com

By: Mirza

pisem sa ovog racuna zato sto meni nije uspela registracija, pa mi je drug dao pass da bi mogao da resim moj problem!

yankee
07-18-2009, 20:46
http://img2.imagetitan.com/img2/small/24/24_probelmsapesgui.jpg (http://img2.imagetitan.com/img.php?image=24_probelmsapesgui.jpg)
Ovo mi izbaci kada kliknem na "Server"...Zna li neko kako da napravim?

Isti problem, net je preko modema, tj. kablovski.

ps: radi sve ok :)

Laza.ftw
07-24-2009, 18:18
Ovako trudio sam se da namestim ovo preko neta... ali nikako nece... molio bih nekog ko zna da mi pomogne da mi napishe svoj msn preko pp...
Vidim da su problemi uglavnom nastajali kad svi udju na network, ali evo mog problema:

http://img338.imageshack.us/img338/1916/pes.png

Slyz
07-25-2009, 23:08
@laza.ftw

http://www.pes-serbia.com/vb/t11117

moras portove da otvoris na ruteru...

pogledaj taj link i nadji to sto ti treba....


Mozete i da probate da udjete u browser(firefox,internet explorer i sl.) , ukucate 192.168.1.1 (gore gde se kuca adresa)
i probate User: admin , password : ztonpk (samo za telekomove adsl korisnike vazi ovaj user i pass, za ostale provajdere je obicno: admin,admin (user i pass))


#1 otvaranje

protocol : UDP
Start port from : 5730
End port from : 5739

miljan91
08-18-2009, 23:25
maremas hvala na ovom care jednostavnije ne moze lakse :player:

drslavko
09-06-2009, 20:22
Meni neče da skine do kraja :(

Stigne do nekih20-30 posto i zablokira :(

Zna li neko rešenje?

_Dante_
09-06-2009, 20:36
Pa restartuj transfer ili probaj preko drugog broswera da skines... ;)

Ćule
09-06-2009, 21:51
Meni neče da skine do kraja :(

Stigne do nekih20-30 posto i zablokira :(

Zna li neko rešenje?

Vrlo verovatno je da imas neki virus koji ti zablokira download posle nekog vremena!

drslavko
09-07-2009, 14:03
Ne znam mislim da nije do toga, može li sa nekog drugog mesta da se skine?

Blanco
09-07-2009, 21:18
Je li ima neko ko hoce da odigramo jednu utakmicu,tek sam podesio sve ovo pa da vidim da li sam sve uradio kako treba?Moj ip je 85.158.34.71

malca
10-12-2009, 19:43
Probao sam da se povezem s drugom ali problem je u tome sto nijedan od nas dvojice ne moze da udje kao klijent.Kao serveri ulazimo i radi.
Da li je problem u tome sto imamo isti WAN IP jer imamo staticku IP adresu?
Probao sam i neke adrese iz prethodnih postova ali nista se ne desava,udjem u NETWORK ukucam pass i idem na connect,ali nikako da se konektujem.
'Connect the server lost' tako nesto.

max21
10-30-2009, 19:20
isti problem imam i moj brat, ja imam telkomov adsl sa belim, hg510 modemom i sve mi lepo radi a on ima sbb kablovski sa valjda webstar 2100r2 modemom i njemu nikako ne mogu namestiti, otvorim sve portove i nece da radi ni kao server ni kao klijent, nece da se poveze na server kad ide na network izbaci retry i kao da disconnect and go back...

zna li neko u cemu je problem?

Loshmi BTS
11-14-2009, 10:35
I ja cekam odgovor na taj problem. Slicna situacija. Jel zna neko sta da radimo? Drugar i ja udjemo kao serveri ali kada jedan treba kao client onda ne moze.

Slyz
11-14-2009, 12:09
@PITANJE za sve vas kojima ne radi: Da li ste otvorili portove kako treba, na ruteru . Ne tamo u windowsu... :)

evo recimo max21, to sto si ti napisao od uredjaja hg510 to nije modem , vec ruter.
otvorite portove za pes6. nadjite teme u online podforumu.

Loshmi BTS
11-14-2009, 18:41
E, sad smo pokušali preko Hamachi-ja. Uđemo, napravimo sobu, vidimo jedan drugog, izaberemo strane, opcije i onda kada treba da počne meč ništa se ne desi. Hmmmm, nešto nas *****ava :)
I jedno pitanje, dal je moguče da nisu sređeni portovi a da smo stigli dotle?

Slyz
11-14-2009, 19:29
da moguce je, zato sto hamachi pravi virtualni LAN od vasih konekcija ...i na taj nacin zaobilazi portove... ali imacete mega lag.
Ne znam zasto se ljudi plase otvaranja portova, imate sajt sa svim modelima rutera objasnjenja u slikama i sl. samo treba sesti i namestiti...

Loshmi BTS
11-14-2009, 20:43
Portovi otvoreni, i posle toga smo čak uspeli da stignemo do biranja dresova. Kada treba da se prikaže teren ispisuje nešto u stilu connection with player was lost. Obojica imamo onaj Ĺ*olimov patch ali smo instalirali i onaj psl_pes6_squad_switcher kao i onaj dodatak od 500mb (psl_pes6_2009_squad_installer)

PS: Otvorili smo ove portove:
tcp
10881
10884
12880
12881
udp
3478
5730
5739

ognjen1996
11-14-2009, 20:52
Ni meni nece pise mi cannot create file c:windowssystem32driversetchosts

Loshmi BTS
11-14-2009, 22:57
Nije to problem, uđi u:
C:WINDOWSsystem32driversetc

tu češ nači fajl hosts, desni klik, i izaberi da ne bude štiklirano read only.

Slyz
11-15-2009, 04:04
Portovi otvoreni, i posle toga smo čak uspeli da stignemo do biranja dresova. Kada treba da se prikaže teren ispisuje nešto u stilu connection with player was lost. Obojica imamo onaj Ĺ*olimov patch ali smo instalirali i onaj psl_pes6_squad_switcher kao i onaj dodatak od 500mb (psl_pes6_2009_squad_installer)

PS: Otvorili smo ove portove:
tcp
10881
10884
12880
12881
udp
3478
5730
5739

sto se tice portova ne otvaras ti te portove pojedinacno vec,
Port START : 5730 , Port END : 5739 , to znaci da su svi portovi od 5730 do 5739 otvoreni (kontas : 5730,5731,5732....5739)
a to sto ste dosli do dreseva pa je puklo ... ne znam.

kad pukne na formaciji , to je najverovatnije jer nemate istu Online databazu (to je ono do 500mb sto sa switcherom treba da bude aktivno : Play with 2009 squads stats) (obojica isto morate imati).

a ako je puklo na dresevima onda ne znam... . Kakvi su vam grbovi kad birate ekipe ? jel grb ima i dresic na slici?

Loshmi BTS
11-15-2009, 09:02
Jeste, sigurno smo obojica prebacili na 2009 squads. Ima dres i grb. Nego ja sumnjam da nije do našeg uploada, 128 je u pitanju kod obojice. E **** ga, ja sam otvarao pojedinačno svaki port, nisam išao od - do. Stavljao sam npr Port START : 5730 , Port END : 5730. I tako za svaki. Možda je to u pitanju. Ja sam otvorio samo onih 7 portova, a možda baš treba da bude otvoren neki između 5730 i 5739. Probaču pa javljam dal smo uspeli. Hvala sly_zomb1e u svakom slučaju!

Loshmi BTS
11-15-2009, 12:18
Jeste, bio je problem u 2009 squads. Ovaj drugar nije to bio nešto dobro odradio. Sada je ok, a odigrali smo jednu preko pes6j foruma. Sve ok, još jednom hvala na savetima.

Evo jedan koristan program za one koji imaju problema sa portovima. Ako niste sigurni da ste dobro otvorili, iskoristite Simple port tester (kao što mu i samo ime kaže, proverava unete portove i kaže dal ste uspešno otvorili ili niste). Program je freeware i možete ga preuzeti sa sajta Softpedia:
http://www.softpedia.com/get/Network-Tools/Network-Testing/Simple-Port-Tester.shtml

max21
11-16-2009, 23:32
@PITANJE za sve vas kojima ne radi: Da li ste otvorili portove kako treba, na ruteru . Ne tamo u windowsu... :)

evo recimo max21, to sto si ti napisao od uredjaja hg510 to nije modem , vec ruter.
otvorite portove za pes6. nadjite teme u online podforumu.

da, otvorio sam i ja sam igrao vec sa 1 likom preko net-a ali s bratom mi nece, ja imam telekomov adsl i otvorio sam u firewall-u sve portove i radi, probao sam tako kod njega i nece da nam radi... ocigledno onda kod njega treba jos nesto da se uradi...

Johny s jednim n
11-18-2009, 13:31
Jel moze neko da mi kaze, u cemu moze da bude problem ako kod pritiska Client se ne desava nista, a kod host (server) sve funkconise (otovri se onaj crni prozor)?

Loshmi BTS
11-18-2009, 15:14
Kod client-a valjda ništa i ne treba da se desi.

Johny s jednim n
11-18-2009, 15:17
Kod client-a valjda ništa i ne treba da se desi.

Zar ne bi trebalo da se otvori onaj crni prozor kao MS-DOS?

Slyz
11-18-2009, 16:02
ne. []

micsi
03-15-2010, 14:16
ljudi treba mi pomoc za gui server...skino sam program i sve i kad treba ja i drugar da krenemo kad on hostuje njemu izbaci kao ona 3 data file a meni kao server lost a sve smo dobro ukucali ip i ostalo....u cemu je problem jer mora da se skidaju ovi petcevi obavezno ili moze i bez toga ja imam onaj sholym patch najnoviji...ako moze pomoc sta treba da radim???unapred hvala :///

jolebu92
03-15-2010, 19:44
Pomogajte kad ocu u network da udje ovo pise prevodite i pomognite mi ocu i ja da igram UNABLE TO CONNECT TO SERVERFOR NETVORK CONNECTION TES THE SERVER MAY BE TOO BUSY DOWN FOR MAINTENANCE OR A FIREWALL OR ROUTER MAY BE RESTRICTING ALL ESS

micsi
04-23-2010, 11:13
Je li ima neko ko hoce da odigramo jednu utakmicu,tek sam podesio sve ovo pa da vidim da li sam sve uradio kako treba?Moj ip je 85.158.34.71

ako si za tekmu moj ip je je 82.208.237.90

liverpool1892
05-19-2010, 19:18
Problem kod mene je so host fajla kaze " cannot create"

noviice
05-20-2010, 16:58
Problem kod mene je so host fajla kaze " cannot create"

Svi vi koji imate vistu ili windows 7 kao operativni sistem imate i taj problem sa gui jem.Znaci vi ne mozete da igrate na GUI i to prihvatite kao nesto sto je tako i prekinite da sami sebe smarate i pokusavate vec ne znam ti ja sta.Lepo kreirajte nalog na pes6j sajtu i tamo igrajte!

micsi
05-25-2010, 20:11
jedno pitanje samo...ja i drugar smo sve namestili i kad sam ja server ja udjem ono posle login i otvara mi se da pravim nov profil,a on nemoze da udje...e sad sta ja da radim da ga cekam tu ili da udjem u onu sobu french tako nesto se zove ili sta????ako moze pomoc sto pre bio bih zahvalan mnogo bas me zanima kako je preko ovog guia jel ima manje laga i sve to..i da obojica koristimo xp.... :///

Partizan sampion!!!
06-23-2010, 23:37
Ja nemogu da sad skidam 500 mg pa sam hteo da pitam jer moze bez toga ali ja kolko sam razumeo da moze!!Ali ovaj skim igram mora da ima jsl pach ko ja ne bitno dal je jsl vazno da imamo isti pach el tako? e sad koj ip da mu dam?
Lan ip ili wan ip?
ili moj ip modema?

Рембрант
06-23-2010, 23:50
Ja nemogu da sad skidam 500 mg pa sam hteo da pitam jer moze bez toga ali ja kolko sam razumeo da moze!!Ali ovaj skim igram mora da ima jsl pach ko ja ne bitno dal je jsl vazno da imamo isti pach el tako? e sad koj ip da mu dam?
Lan ip ili wan ip?
ili moj ip modema?

Мој савет ти је да за********ш играње преко ГУИ-а, играј лепо преко пес6ј, јер ту сви играмо. Друго ЈСЛ печ не ради онлине, скини ИСС, па онда ВЦ упдате, са којим сви играмо и то је то.

Partizan sampion!!!
06-24-2010, 14:04
Iss koj to pach?a vc upadge sta je to?

Рембрант
06-24-2010, 14:20
Скини прво ово: http://www.megaupload.com/?d=2UHPQT2Y

па онда ово: http://www.megaupload.com/?d=OOKBNEHJ


instalacija:

raspakujete WC.rar
prekopirate pes6.exe preko postojeceg(c/program file/konami/Pro Evolution Soccer 6/pes6.exe)
otvorite o_text preko dkz studia (c/program file/konami/Pro Evolution Soccer 6/dat/o_text)
sadrzaj foldera o_text(6 unknow fajla) prevucete u prozor sa otvorenim o_text-om
sacuvate na desktop, zatim kopirate u folder dat

izbrisite stari option file

ako nemate dkz, mozete ga skinuti - http://www.megaupload.com/?d=K91JBP55

Partizan sampion!!!
06-24-2010, 15:49
E tek sam sad video ovo ali ja sam skinuo nesto mi neki englezi dali i prekopirao sam i usao i udjem na server i ostalo i pojavi mi se microsoftt problem evo sad ovo skidam pa javljam ;)

Partizan sampion!!!
06-24-2010, 16:15
odigrao sam 1 i opet mi se javlja microsoft problem? sta da radim?

Banjac
08-16-2010, 22:58
Jel moze da se igra i preko pes6j kad imas GUI???

Рембрант
08-16-2010, 23:01
Може, али је лакше преко pes6j сервера. ;)

jhoni
08-26-2010, 21:14
Izvinjavam se ne znam kako neke postove da obrisem,uspeo sam da ubacim portove,i sada trazim protivnike koji bi zeleli da igraju samnom sa sholymovim patch-om,i njegovim gameplay-om, msn- pavlovicn@bisinter.net.i nikolapavlovic12@gmail.com

Рембрант
08-26-2010, 21:19
Шолимов печ не ради онлајн. ;)

jhoni
08-26-2010, 22:12
Aha,a jel moze da se koristi kitserver iz solimovog patcha.i procitao sam da moze da se igra preko guia na pes6j server pa ako ima negde objasnjenje kako preko njega da pikam,i da li moze na isti server da se igra sa host fajlom koji koristi gui?

jhoni
08-26-2010, 22:27
http://www.speedtest.net/result/929314989.png (http://www.speedtest.net)



evo kakav mi je net.

jhoni
08-26-2010, 22:30
http://www.pingtest.net/result/22902006.png (http://www.pingtest.net)

Рембрант
08-26-2010, 22:39
Ја ти предлажем да за****ш ГУИ. Узми прочитај ОВО (http://www.pes-serbia.com/threads/14617-Kako-namestiti-PES6-u-svega-par-koraka-!-kako-se-prijaviti-na-takmicenja...).

jhoni
08-26-2010, 23:31
Ја ти предлажем да за****ш ГУИ. Узми прочитај ОВО (http://www.pes-serbia.com/threads/14617-Kako-namestiti-PES6-u-svega-par-koraka-!-kako-se-prijaviti-na-takmicenja...).



A da li moram da skidam psl pes6 2009 installer,ili samo mogu da koristim onaj wc patch i update? Pricali smo vec u jednoj temi o onlinu i tu si mi rekao da skinem to(wc i update) i ostalo oko podesavanja...

Рембрант
08-26-2010, 23:32
Па само вц и апдејт. Не треба ти ово прво. ( psl pes6 2009 installer) ;) Пише ти све у упутству. :)

jhoni
08-26-2010, 23:35
E HVALA TI PUNO,izvinite zbog velikih slova!!!

asmirasmir
08-30-2010, 15:49
Sto se tice laga da li je bolje igrati preko GUI ili preko pes6j.net????

RimSo
10-12-2010, 23:03
Znaci..imam ovaj problem iz prethodnih postova..ja i frend smo na istoj wirelles mrezi..znaci staticki IP koji imamo i posebne ip koji smo mi dobili..

Ko god da je server ne ide ali kad igramo preko pes6j.net ide sve dobro..da li je do portova ? i da li bi islo kad bi preko Hamachi-a probali ?

Slyz
10-12-2010, 23:19
Wirless je los internet i ima mnogo laga.

Vas dvojica ste na istoj mrezi WIFI i vi se ne povezujete wan Ip-em , vec LAN ipem, u lanu vam nije otvoren pristup jedni drugima.

tj LAN portovi , ili celokupna LAN mreza vaseg Wirlessa, to je do provajdera, ne do vas.

Provericemo ti ping pre primanja u ligu, jer znam kakva su iskustva sa wirelessom

RimSo
10-13-2010, 16:33
Wirless je los internet i ima mnogo laga.

Vas dvojica ste na istoj mrezi WIFI i vi se ne povezujete wan Ip-em , vec LAN ipem, u lanu vam nije otvoren pristup jedni drugima.

tj LAN portovi , ili celokupna LAN mreza vaseg Wirlessa, to je do provajdera, ne do vas.

Provericemo ti ping pre primanja u ligu, jer znam kakva su iskustva sa wirelessom

Ma što se tiče toga odigrao sam podosta već mečeva na pes6j.net i trazio iskustva tj. misljenja i ljudi su rekli da nije lagalo..

BTW. Posjedujem profi 5GHz opremu koja provlači 4MB/1MB transfera i to flat tako da nemam problema oko pinga...

maki93bor
01-06-2011, 22:02
kad pocinje prijavljivanje za ligu?? i uopste liga kad pocinje ? :D

Lencuga
01-10-2011, 16:20
kad pocinje prijavljivanje za ligu?? i uopste liga kad pocinje ? :D

Prijave za ligu so oko 15-20 ;)

maki93bor
01-10-2011, 17:28
ok...a kako na ovom goalserveru nemam moj profil nego imam neka 3 rtd ?

Mihajlo_KL
01-11-2011, 10:07
Zato sto ti i jos neko imate isti CD key s kojim si instalirao pes!

Victory
01-18-2011, 19:05
213.82.79.168 na ovoj IP mogu da igram i kao plavi (domacin) i kao crveni igrac.

Ali ukoliko hocu da stavim da budem server sa mojm IP , onda nakon unosenja passworda izbaci: "connection to server lost".

Imam kablovski net, dakle nije ADSL , ruteri, portovi itd...

Victory
01-18-2011, 19:09
213.82.79.168 na ovoj IP mogu da igram i kao plavi (domacin) i kao crveni igrac.

Ali ukoliko hocu da stavim da budem server sa mojm IP , onda nakon unosenja passworda izbaci: "connection to server lost".

Imam kablovski net, dakle nije ADSL , ruteri, portovi itd...

Sam sebi odgovaram.
SLY je bukvalno odgovorio i na moj post.
http://www.pes-serbia.com/threads/13415-Pes6-LIGA-%28pitanja-sugestije-problemi%29-Sezona-6/page158

SLY : "Mada kazem vam, nije problem da li mozete da dignete server GUIa kod vas, vec da li mozete da budete PLAVI ILI NE."

To znaci da ne moram da brinem sto ne mogu da budem server, posto mogu da hostujem kao plavi igrac.
Inace takos am i mislio , ali ljudi su me danas zbunili na MSNu pokusavajuci svi da budu server i pizdeli sto ne mogu da budu server.
PA poce panika i mene da hvata. :ne:

:rulet:

g4meR166
01-18-2011, 20:42
ja mogu da dignem server ali 2-3 su pokusavala da se joinaju ali nisu mogli al i plavi i crveni mogu biti :)
mislim mogao sam sad nece opet nesto

Aleksandar 97
04-07-2011, 11:41
kulk

Aleksandar 97
04-07-2011, 11:49
Prelazite na ovo!!! Nema da lagne, a i mnogo je jednostavan.
brate ajde da igramo dajmi ip

nakalmiki
07-16-2011, 23:20
Kad skinem program,prijavljuje mi virus,kako to da resim?

Mihajlo_KL
07-17-2011, 11:06
Nema virusa iskljuci AV dok skidas.....

lav89
07-17-2011, 15:43
?

lav89
07-17-2011, 15:44
on line?

lav89
07-17-2011, 15:45
jel ovo samo moze da se igra ako se sa nekim dogovoris?

SerbCrazy
07-17-2011, 18:43
jel ovo samo moze da se igra ako se sa nekim dogovoris?
Da dogovorite se i picite :D !

Evo ja sam odigrao 2 partije sa LAPI(11)jem i extra je laga skoro uopste nema kao offline jos malo :)

http://i51.tinypic.com/ae2z55.jpg

http://i52.tinypic.com/5ec186.jpg

lazanet
06-22-2012, 13:37
Da li je neko uspeo ovo da tera na lan-u, i ako jeste, kojom magijom? :)

Sinanov
02-22-2013, 07:22
Dali se može igrati preko GUI još uvjek???