PDA

View Full Version : PES6 online ~ Tutorijal za Goalserver6 Alpha (Server / Client)



maremas
03-19-2009, 00:11
Bioskop ponovo radi! http://www.cropes.net/forum/Smileys/classic/prcko.gif

1-Server

Prvo skinite ovo ==> http://www.megaupload.com/?d=44DJIE3F


Ekstraktujte u novi folder poput outpes6server


http://kmikaz.info/league/images/goalserver/outpes5.JPG

Pokrenite OutPES6_Server_EN.exe

http://kmikaz.info/league/images/goalserver/outpes1.JPG

Pritisnite "space"

http://kmikaz.info/league/images/goalserver/outpes6.JPG

Unesite svoju lokalnu ip adresu (primer 192.168.1.15)

http://kmikaz.info/league/images/goalserver/outpes7.JPG

Unesite svoju internet ip adresu (mozete je videti na http://mywanip.com (http://mywanip.com/))

http://kmikaz.info/league/images/goalserver/outpes8.JPG

Ostavite prozor otvoren tokom igre !!!!!!!!
Ako imate ova dva prozora mozete pokrenuti PES6


2 - Client

Prvo skinite ovo ==> http://www.megaupload.com/?d=F6HDLGTP

Ekstraktujte u novi folder poput outpes6client

http://kmikaz.info/league/images/goalserver/outpes.JPG

Pokrenite OutPES6_Client_EN.exe

http://kmikaz.info/league/images/goalserver/outpes1.JPG

Pritisnite "space"

http://kmikaz.info/league/images/goalserver/outpes2.JPG

Unesite internet IP adresu od vaseg prijatelja (koji je pokrenuo goalserver6)

Ako imate ovaj prozor mozete pokrenuti PES6

http://kmikaz.info/league/images/goalserver/outpes10.JPG

Ostavite prozor otvoren tokom igre !!!!!!!!!!!!

Uzivajte


tutorial by MasTerZ (preveo maremas)

maremas
03-19-2009, 00:33
Ajde probajte da se povezete pa javljajte utiske!
Ako budete imali problema pogledajte ovu temu:
http://halsten.kamibu.com/forum/index.php?topic=177.0

Milos
03-19-2009, 10:32
ju meraka :) pa ovo moramo da krstimo mare :)

marulja
03-19-2009, 10:36
a kako nadjem local ip?:cowboy:

Data
03-19-2009, 11:18
Ovako local ip nadjes u network connections > local area connection > status > support

i odes na google pa upises what is my ip adress pa tu provjeris...

Petko15
03-19-2009, 16:47
Pitao sam za problem i ovo mi je odgovorio...

Error ping is cause of server don't reply at ping.
So you need that your friend who launch server do allow
ICMP echo in his router.(In Admin tools)

MasTerZ

Uvek mi se pojavi error pinging i nikako da krenem da cepam... Sta treba da uradim?

Ćule
03-21-2009, 17:51
Pitao sam za problem i ovo mi je odgovorio...

So you need that your friend who launch server do allow
ICMP echo in his router.(In Admin tools)

MasTerZ

Imam hauwei HG510 telekomov modem, kako da dozvolim ICMP echo?

Sad sam pronasao? hvala...

Ćule
03-31-2009, 15:43
Probao sam da se povezem i uspelo je :yes:!!!!!!!!!!!!!
Radi ekstra:yes:!!!!!!!!!!!
Skoro i da nije imalo laga:yes:!!!!!!!!!!!

Stim sto u hosts faljlu mora da se postavi 210.249.144.166 stun server!
Barem tako je meni radilo!

Eldorado
03-31-2009, 20:06
koliko ima servera ukupno ??

jer kod mene pise please try later :bored:

egomatric
04-01-2009, 16:46
pa jel oce neko da probamo ovo?? ako ocete ubacite me na msn: chomi_84@yahoo.com ili skype: egomatric1