PDA

View Full Version : Pes6 Online Opet



-C.R-9-C.R-
02-17-2009, 20:39
PES6 ONLINE OPET



Evo za sve one koje mrzi da vrte strane....

http://www.customxp.net/images/PngFactory/png/7788-MaKaReNo-PES6.png

Evo ovako.
Za pocetak prvo morate da oslobodite sledece portove:

[10881, 10884, 12880, 12881 TCP] i [3478, 5730, 5739 UDP]

Portovi se oslobadjaju ovako:

Desni klik na local area connection - change windows firewall settings
Odes na exceptions, pa na add port (tcp port) broj porta.
U fajlu hosts ti nista ne treba da upisujes, PSL Client automatski upisuje podatke u fajl hosts.

Zatim na putanji C:WINDOWSsystem32driversetc fajl hosts ne sme da vam bude read only.

Kada ste sve to uradili skinete ovo:

http://www.imgbox.de/users/Lupus/GUI.png
http://www.fifaportugal.com/pafiledb/uploads/launcher/downloads/PES6/PES6GoalserverGUI_025.zip

sadrzinu zip fajla raspakujete u PES folder i pokrenete PES6GSGUI.exe.....pozeljno je da server napravi onaj koji ima veci upload..kada se otvori prozor samo se klikne na SERVER cime ce se otvoriti GOALSERVER.exe i to je to moze se pokrenuti igra naravno prozori se ne gase....svoj ip prosledite protivniku,koji ce samo uneti tu ip adresu u polje
SERVER IP(client only) i kliknuti na CLIENT...nista se nece dogoditi,samo spustite taj prozor i udjite u PES6...dalje ide klasicno u meniju PESa udjete na NETWORK posle nekoliko sekundi prikazace prozor sa vasim cd keyem i mestom za PASS...tu ukucajte sta god pozelite i pritisnete ENTER...zatim unesete vas NICK,dalje ce te se sami snaci

To je ukratko to.
Trebalo bi da radi (jer meni na ovakav nacin radi). ;)
SA HAMACHIEM
http://www.pes-serbia.com/vb/showpost.php?p=463081&postcount=31

daxdax89
02-21-2009, 21:45
Radi li ovo?

Data
02-23-2009, 12:18
naisao sam na nesto uvezi PES6 onlinea na jednom forumu jel mogu ovdje stavit link???

Milos
02-23-2009, 18:31
stavi :)

Data
02-23-2009, 18:35
http://halsten.kamibu.com/forum/index.php?topic=90.0

goran_pesmaster
02-23-2009, 18:45
bice vrlo tesko jer su konami serveri ugaseni a sa njih su skidali neke "pakete" koliko sam ja razumeo preko kojih bi napravili tu privatnu mrezu...

daxdax89
02-24-2009, 11:22
Jel probao neko ovo?

goran_pesmaster
02-24-2009, 13:17
probali su admini tog foruma....i kazu da radi,ali izgleda da postoje omanji bugovi...

daxdax89
02-24-2009, 21:41
Pa daj neka neko ko je to shvatio ili zna kako objasni ovde pa da igramo svi zajedno,mozemo i ligu napraviti:P

Boki0812
02-24-2009, 21:49
mnogo mi se svidja ovo sto je 2na2....ako bude radilo i ja cu da igram!

-C.R-9-C.R-
02-24-2009, 21:52
ahahhaha sad ste se setili???Gde ste bili dok nisu jos bili oboreni server??I usput to moze da se igra samo sa originalom....

Boki0812
02-24-2009, 21:54
auuu...ja sam mislio da je ovo resenje za pirata...kao ono za pes09...a jbg nemam original.

daxdax89
02-24-2009, 23:00
Nije tacno,ne mora original,i serveri jesu oboreni ali kao sto vidis ovo je novi goal6 server,procitaj prvo pa onda pricaj:P

-C.R-9-C.R-
02-25-2009, 08:18
dada; ocigledno si urpravu (kako ne) budi sebi nadu... ;) Jesi igrao mozda nekad PES6online??Ocigledno da nisi..

Slyz
02-25-2009, 10:11
The server is open but only for us, the pes6j team, and all people that Elpinfi allowed. The server is not open for public as it's not done, yet.

eto sta kazu :)
a pitanje je da li par ljudi moze da digne public server za sve pes6 fanove :)
skup i tezak projekat

stefanACM
02-25-2009, 13:33
reddwarf i mi ostali radimo na tom projektu. Dakle taj GS6 je on napravio ali pod drugim nickom. Imam verziju kod sebe koja radi 1vs1 i igrao sam sa REDDOM objaviču vam neke screenove kasnije

-C.R-9-C.R-
02-25-2009, 18:50
sta mi imamo od screenova???Sto ne moze da se objavi za download???Ako sljaka vama sto ne bi radilo ostalima??

daxdax89
02-25-2009, 19:41
sta mi imamo od screenova???Sto ne moze da se objavi za download???Ako sljaka vama sto ne bi radilo ostalima??

Bas tako.

Slyz
02-26-2009, 14:10
kako ne razumete ? :)
Pa ljudi prave i nije public,zamisli da oni naprave (a nije gotovo i istestirano do kraja) i neko od vas dobije info kako da se nakaci , pa onda da nekome,pa taj neko jos5ci pa 5orica jos 20.... razumete!? Nastane haos,s**** se server ...opsta pomama krene i cao :)
1) Konami je morao da ugasi servere za pes6 da bi podigao rejting p09 jer je pes2008 bio propast...

2) takodje kad su gasili servere znali su da ce (kao i sve sto smo ispechovali do sada) fanovi pes6 naci nacin da igraju na netu...

3) samo treba da bude strpljivi i sve sto budu dobili drugi , dobicete i vi.

Zizou
03-15-2009, 22:37
Stefane,si uradio nesto?

-C.R-9-C.R-
03-16-2009, 14:41
Evo gaaaaaaaaaaaaaa,petko je nasao!

http://halsten.kamibu.com/forum/index.php?topic=176.0

PETKO :ave:

Data
03-16-2009, 15:13
ko isproba nek javi utiske

Petko15
03-16-2009, 17:42
Gledam u ovo ko tele u sarena vrata. Moze li neko da pojasni kako se igra sa ovim...
http://halsten.kamibu.com/forum/index.php?topic=225.0

-C.R-9-C.R-
03-16-2009, 21:52
Jer ima neko ko oce da probamo ovo cudo

Data
03-18-2009, 13:25
e cr ja sam sad slobodan pa ak si za isprobavanje moze...

Data
03-18-2009, 23:03
aveeeeeeeeeeeee

uspiooooooooooo saaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaam

tooooooooooooo

idem igrat online,weeee

maremas
03-18-2009, 23:05
Alal im vera, ima ponovo da snimim PES6!

Data
03-18-2009, 23:11
samo nisam nasao protivnike sad...


nema veze glavno da radi!!

-C.R-9-C.R-
03-19-2009, 12:48
Kako si data uspeo da namestis?????

Data
03-19-2009, 13:07
ne znam, fakat, valjda sam ukucao svoju sifru prije ulaska u igru i to je uspijelo, odjednom sam se pojavio u online modu te onaj profil i tako..odprilike bi to bilo..fakat........

al mi je pisalo kao 154/1000 protivnika i ja to stisnem al mi je sve poslije prazno...kao da nema protivnika...al dobro bitno da radi!!!weee,avee

-C.R-9-C.R-
03-19-2009, 13:16
Jesi nappravio preko Hamachia??Ja sam sada probao preko njega i kada ocu da udjem pise ovo:

http://i42.tinypic.com/30t2fqf.jpg

Data
03-19-2009, 13:39
hmm, aj kad se vratim cu probat jos jednom pa cu ssve rec, sad idem u grad,zurim..

Ćule
03-19-2009, 14:24
Probajte sledece servere:

82.177.205.72

62.242.177.182

94.23.46.159

Ja sam sva 3 probao, i svi serveri rade!

Unesite ih u OutPES6_Client_EN!

Pozdrav!

-C.R-9-C.R-
03-19-2009, 16:55
a sta treba da upisem u Host fajl u: C:/windows/system32/etc/

Barcelona_Boy
03-19-2009, 17:18
jel moze neko da pojasni,sta treba da se skine i kojim redosledom da se radi... nisam nikad igrao online a ovde sam se izgubio u gomili texta jos na engleskom :S

Ćule
03-19-2009, 17:36
Evo ovako.
Za pocetak prvo morate da oslobodite sledece tcp portove:
10881, 10884, 12880, 12881.
Zatim na putanji C:WINDOWSsystem32driversetc fajl hosts ne sme da vam bude read only.

skinete ovaj fajl http://www.megaupload.com/?d=PD40405S.
Ekstraktujete ga u folder gde vam je instaliran pes.
Pokrenete PSL Client GS6 v1.21
Unesete jedan od ovih servera:

82.177.205.72
94.23.46.159
62.242.177.182

Pritisnete enter; pokrenete igricu; upisete bilo sta za password kod cd-key-a (provereno je radi) i on se log-in - uje na server.

To je ukratko to.
Trebalo bi da radi (jer meni na ovakav nacin radi).

-C.R-9-C.R-
03-19-2009, 17:38
kako se oslobadjaju portovi??????????????Aj pls pomozi..I sta treba da se upise u fajl HOST??

Ćule
03-19-2009, 18:05
kako se oslobadjaju portovi??????????????Aj pls pomozi..I sta treba da se upise u fajl HOST??
Desni klik na local area connection - change windows firewall settings
Odes na exceptions, pa na add port (tcp port) broj porta.
U fajlu hosts ti nista ne treba da upisujes, PSL Client automatski upisuje podatke u fajl hosts.

-C.R-9-C.R-
03-19-2009, 18:33
USPELO JEEEEEEEEEEEEEEEEEE :ave: :ave: :ave:

Barcelona_Boy
03-19-2009, 20:05
weeeeeeeeeeee :2guns: :2guns: :2guns: :2guns: :2guns: sada igramo... jel neko od vas hoce da igramo ponekad? javite se na msn: precepv88@hotmail.com

goran_pesmaster
03-19-2009, 20:45
kod mene nece :(((

Barcelona_Boy
03-19-2009, 21:13
e kod mene radi sve ok. verovatno nesto nisi uradio kako teba.

goran_pesmaster
03-19-2009, 21:16
ne ne....radi izvinjavam se :)))...ali snikim ne mogu da igram....:S kad god udjem taj neko NESTANE.....al provalicu i za to :)))

Barcelona_Boy
03-19-2009, 22:02
ja sa drugarem pokusao i napravio sobu i kad udjem pise participate in match (kliknem) ali mi je crno ono start match??? :S

goran_pesmaster
03-19-2009, 22:03
jel postoji razlika izmedju ovih servera ili nije bitno???

Ćule
03-19-2009, 22:54
jel postoji razlika izmedju ovih servera ili nije bitno???

Postoji, sve su to razliciti serveri, ali nije bitno na kom serveru igras!

Evo vam ovaj forum pa se informisite malo

http://halsten.kamibu.com/forum/index.php?PHPSESSID=d75191ca2d410fa7dd52b4c1a64fc6 b8&board=5.0

Ćule
03-19-2009, 22:58
ja sa drugarem pokusao i napravio sobu i kad udjem pise participate in match (kliknem) ali mi je crno ono start match??? :S
Plavi igrac ima opciju da pokrene mec, ako nema ni kod plavog igraca onda pravite novu sobu.

Barcelona_Boy
03-19-2009, 23:12
ok tnx... nego jel bi ti igrao sad,bar na kratko da pokusamo?? ja do sad nisam uspeo nikog da nadjem...

-C.R-9-C.R-
03-20-2009, 06:28
misha_c.r@hotmail.com pa dodaj me pa ce mo probati kasnije...

marulja
03-20-2009, 09:27
ocemo neku ligu da pocnemo da pikamo od sledece nedelje

-C.R-9-C.R-
03-20-2009, 09:45
moze :ave: Ili da zavrsimo onaj turnir

marulja
03-20-2009, 10:11
moze :ave: Ili da zavrsimo onaj turnir

ja taj turnir nisam ni poceo.
mogli bi da pocnemo da skupljamo igrace, bilo bi super da nas se skupi 10-12 koji bi igrali ligu, ali ne jedno kolo odigraju pa 2 ne

EDIT: e da ti pravis signatures pa napravi neku reklamicu

-C.R-9-C.R-
03-20-2009, 10:20
ae marulja dodaj me na msn,pa da opikamo jednu dok se ne skupimo za tu ligu ;)

Dovla
03-20-2009, 10:57
I ja sam uspeo!Nije lose.

marulja
03-20-2009, 11:20
ae marulja dodaj me na msn,pa da opikamo jednu dok se ne skupimo za tu ligu ;)

e voleo bi ja, al sam zaposlen i moram da radim
mogu uvece da odigram ili sutra ako oces.

-C.R-9-C.R-
03-20-2009, 11:54
Ti si jos jedan matorac :D Salim se...moze veceras,petak je dan slobode :ave:

evo i onog da kazem logoa za ligu,ako se uopste bude pravila :D

http://i42.tinypic.com/2q1ay5k.png

Data
03-20-2009, 12:00
bolje bi bilo da si stavio messija kao zastitni znak:scooter:

marulja
03-20-2009, 12:05
bolje bi bilo da si stavio messija kao zastitni znak:scooter:

ne bi bilo bolje:D

sutra cemo da smislimo sistem takmicenja i da vidimo ko bi igrao
moze taj sig tako velik da se stavi?

-C.R-9-C.R-
03-20-2009, 12:13
Bilo bi dobro da se igra na ovom serveru...najbolji je bar po meni..nema bagova sa sobama za igranje

94.23.46.159


i usput sada imamo i vise takmicara zato sto mogu da igraju i oni sa piratima

Barcelona_Boy
03-20-2009, 14:52
Bilo bi dobro da se igra na ovom serveru...najbolji je bar po meni..nema bagova sa sobama za igranje

94.23.46.159


i usput sada imamo i vise takmicara zato sto mogu da igraju i oni sa piratima

To je dobra ideja ;) Igrao bih i ja s obzirom da sam konacno instalirao PES 6 na laptop,jedino ako bi se tekme igrale predvece jer sam ugl. u toku dana na faxu na vezbama,predavanjima i u citaoni :////



bolje bi bilo da si stavio messija kao zastitni znak:scooter:

To je gooooood idea :) :ziveli:

Ćule
03-20-2009, 17:08
Aj ako hoce neko da igra, javite mi se na msn: lukic_aca@yahoo.com

goran_pesmaster
03-20-2009, 20:24
brate bas mi se igra...oce neko???

marulja
03-20-2009, 20:26
ocu ja

ovog cr ne mogu da zovem nemam sad instaliran msn

goran_pesmaster
03-20-2009, 20:26
na kom serveru igras?

marulja
03-20-2009, 20:29
na kom serveru igras?

ni na jednom aj udji na ovaj 94.23.46.159 na njemu ne baguju sobe

goran_pesmaster
03-20-2009, 20:47
ae upadni na ovaj 62.242.177.182

marulja
03-20-2009, 20:50
ae upadni na ovaj 62.242.177.182

nece na ovaj da mi udje
jesi ti oslobadjao portove koje si im ime dao

goran_pesmaster
03-20-2009, 20:52
ma neke bzv.....nece ni meni taj evo ovaj 82.177.205.72

-C.R-9-C.R-
03-20-2009, 21:04
eo mene marulja...mozemo da opikamo sada,imam vremena javi PMom kad mozes,ako si jos na forumu

goran_pesmaster
03-20-2009, 21:11
ma i ja i on smo na forumu i na serveru AL NE IDE...daj da se skupimo pa da bacimo 2vs2

edit: evo ja sad ne mogu da se konektujem :@

marulja
03-20-2009, 21:13
ma i ja i on smo na forumu i na serveru AL NE IDE...daj da se skupimo pa da bacimo 2vs2

onaj 94.23.46.159 je najbolji idemo na njega ja sam tamo

Dule 93
03-20-2009, 21:14
Ocu ja da igram,mozda sutra cim skinem pes 6 pa da pikamo 2vs2

Ćule
03-20-2009, 21:43
pa ajmo jednu sad 2 na 2 na serveru 94.23.46.159!
Kolko ja vidim ima nas dovoljno

goran_pesmaster
03-20-2009, 21:45
ne moze 2vs2 a i vec igraju C-R i Marulja...a ja sam vec prso....i boli me patka da igram sad

-C.R-9-C.R-
03-20-2009, 21:53
ne igramo...nece *****ava server...mamu mu...ajde Cuco ako oces da odigramo jednu...

quaresma
03-20-2009, 23:38
http://www.speedtest.net/result/433783918.png (http://www.speedtest.net)

da li bi ja mogo igrat ?

kristian826
03-21-2009, 07:44
ne premal upload,min bi bio oko 192 kbs...

-C.R-9-C.R-
03-21-2009, 10:17
Ne,minimum je 128 ;)

marulja
03-21-2009, 10:20
cr danas ako oces da igramo oko 13h
ako nece na serveru probacemo preo onog programa sto je mare postavio

-C.R-9-C.R-
03-21-2009, 10:26
sljakalo meni i Cuci juce oko 12... ;) Verovatno je bio opterecen sinoc kada smo probali ;)

maremas
03-21-2009, 10:28
Na koje se Vi to servere kacite pa nece, vidim kacite neke IP adrese to mi nije jasno, sve sto treba je da se nadjete vas dvoje i odradite ovo (http://www.pes-serbia.com/vb/showthread.php?t=11050), onaj sto je server radi ovo pod 1 a onaj koji je klijet radi ovo pod 2.

-C.R-9-C.R-
03-21-2009, 10:37
Meni to ne sljaka .. :slap: Stalno pise error pinging....ali ovaj koji koristim sasvim dobro radi

Petko15
03-21-2009, 12:06
Na koje se Vi to servere kacite pa nece, vidim kacite neke IP adrese to mi nije jasno, sve sto treba je da se nadjete vas dvoje i odradite ovo (http://www.pes-serbia.com/vb/showthread.php?t=11050), onaj sto je server radi ovo pod 1 a onaj koji je klijet radi ovo pod 2.
Pitao sam za problem, ali niko ne zna da mi odgovori...
Igrali smo ja i Dante nema da lagne sa ovim objasnjenjem iz prvog posta. Vrh je!!!

_Dante_
03-21-2009, 12:12
Ovo je vrh, kao original skoro, ne laguje kad smo odigrali ja i pele, ni malo... Ajde da zavrsimo onaj mini kup i da pocnemo neku ligu, ali mnogo organizovaniju nego prije ;)

marulja
03-21-2009, 12:14
oce sad neko?

maremas
03-21-2009, 12:20
Aaaaaaaaaaaaaa ja sad tek vidim da je to ubaceno u prvi post, nisam znao da ima i ova Alpha 0.2 verzija!

Petko15
03-21-2009, 12:22
Marulja ajmo sad jednu pa da idem da navijam za moju Moravu!!!
nikolagame@hotmail.com dodaj me cekam te

marulja
03-21-2009, 12:23
Marulja ajmo sad jednu pa da idem da navijam za moju Moravu!!!
nikolagame@hotmail.com dodaj me cekam te

nemam instaliran msn
aj budi server i daj mi ip na pm

-C.R-9-C.R-
03-21-2009, 16:54
evo jos jedan server

62.242.177.182

Petko15
03-21-2009, 17:41
Ma fora je da sami mozemo da pravimo servere...
http://pes6.neostrada.pl
Snacicete se...
Sve ovo zahvaljujuci e-tomecu koji mi je pokazao...

quaresma
03-21-2009, 17:41
samo da javim da i ja mogu igrat bez obzira što je aploud jadan :D ... igro sam s frendom sinoč dvije tekme i samo se u drugoj tekmi pojavio lag na nekih 10 sekundi , a ostalo vrijeme je sve dobro bilo ;)

-C.R-9-C.R-
03-21-2009, 17:56
Ako neko uspe da napravi,neka objasni na laksi nacin...ovde je objasnjeno kao da je onaj patch obavezan

Barcelona_Boy
03-21-2009, 18:25
da li postoji sansa da vam neko udje u igru i da igra umesto vas?? ja sam danas igrao sa quaresmom i od pocetka drugog polu vremena ni jednog igraca ne pomeram ja :S :S :S :S

-C.R-9-C.R-
03-21-2009, 23:37
Dobi me Cuca 4:3 :)

quaresma
03-22-2009, 00:33
koji je ***** sa serverima ? ni na jednom se ne može napravit soba , samim time ne može se ni igrat ... ja i barcelona boy smo maloprije pola sata pokušavali na sve načine , al ne ide nikako :S

goran_pesmaster
03-22-2009, 00:43
isto sam ja tako juche...i prso i lepo izaso.....:@

-C.R-9-C.R-
03-22-2009, 10:16
Pitajte Cucu,on ce vam uvek naci server koji sljaka....

stefan b
03-22-2009, 20:04
jel ima neko da hoce sad da odigra partiju online...nek salje na pm

Partizan FOREVER
03-24-2009, 16:38
kad idem u add port, sta treba da uradim, da menjam nesto, da upisem nesto... sta?
meni su oba polja prazna (name i tcp port). U upustvu na prvoj strani pise da nista ne treba da upisujem, nzm zasto sam onda ulazio ovde, ili ipak treba nesto?

C:WINDOWSsystem32driversetc fajl host, nije stiklirano Read only.

S ovakvim podesavanjima ukljuci sam onaj PSL Client GS6 v1.21 i ukucao jedan od servera, udjem u igru, idem na network, i onda isto kao da nista nisam radio, ne moze da me poveze sa serverom, pojavi se ono - disconect and go back, i retry.

-C.R-9-C.R-
03-24-2009, 18:24
ne valjaju oni serveri ;)

androca10
03-24-2009, 18:57
Pa ima li neki da znate da je dobar bez bagova?!

-C.R-9-C.R-
03-24-2009, 18:58
pravi sam,nema servera na izvolte :D

Partizan FOREVER
03-24-2009, 19:00
znaci ako ocu da budem server treba da startujem onaj PSL Host GS6 v1.21 i da dam moju IP protivniku? :D

-C.R-9-C.R-
03-24-2009, 19:17
Ne,ne,ne...evo mog objasnjenja,nije komplikovano ;)

http://www.pes-serbia.com/vb/showpost.php?p=463081&postcount=31

Partizan FOREVER
03-24-2009, 21:05
sve sam lepo uradio po uputstvu vezano za hamachi i onaj psl client. Pokrenem psl clinet unesem IP drugog igraca, udjem u igru i kad idem na network pojavi se ono UDP port unable 5730 tako nesto... (ono standardno kao da nista nisam pre toga radio)... onda sam iso na http://192.168.1.1/ tamo sam podesio u Basic/NAT sve po ovom uputstvu: http://www.pes-serbia.com/vb/showpost.php?p=336853&postcount=114

e sad gde treba da addujem portove 5739, 5730, 10881, 10884, 12880, 12881, izgleda da to nisam uradio kako treba?

-C.R-9-C.R-
03-24-2009, 21:43
ima i za to uputstvo ;) valjda u prvom postu

Partizan FOREVER
03-24-2009, 22:24
"Portovi se oslobadjaju ovako:

Desni klik na local area connection - change windows firewall settings
Odes na exceptions, pa na add port (tcp port) broj porta.
U fajlu hosts ti nista ne treba da upisujes, PSL Client automatski upisuje podatke u fajl hosts."
e sad tamo idem na ADD PORT pa upisem pod name broj 10881 i ispod na port number upisem isti broj, dole je izabrano TCP. onda idem na OK. onda idem u C:WINDOWSsystem32driversetc fajl host - properties, read only nije stiklirano. Onda idem na http://192.168.1.1/ pa onda tamo podesim sledece:
Basic-NAT, izaberem Redirect, pa idem na new, pod destination port from upisem 5730 i isti broj upisem pod destination port to. Local Port ostaje kako je trenutno tj. 0. Onda idem na submit, pa save all, onda tools Save and Reboot.
Otvorim PSL Client, unesem IP protivnika tj. njegova IP adresa koja pise na hamachi, ne zatvaram PSL Client, udjem u PES, idem na network, i onda izadje ono "Unable to transmit using UDP port 5730..."

da li sam negde pogresio, sta nisam uradio kako treba?

-C.R-9-C.R-
03-25-2009, 08:19
ja sam oslobadjao portove ovako:

name: PES1
number(ili port sta vec pise): 10881
pa
name:PES2....i tako sve do zadnjeg,ovaj drugi deo tvoj nerazumem:


Onda idem na http://192.168.1.1/ pa onda tamo podesim sledece:
Basic-NAT, izaberem Redirect, pa idem na new, pod destination port from upisem 5730 i isti broj upisem pod destination port to. Local Port ostaje kako je trenutno tj. 0. Onda idem na submit, pa save all, onda tools Save and Reboot.
Otvorim PSL Client, unesem IP protivnika tj. njegova IP adresa koja pise na hamachi, ne zatvaram PSL Client, udjem u PES, idem na network, i onda izadje ono "Unable to transmit using UDP port 5730..."

Partizan FOREVER
03-25-2009, 14:24
ja sam oslobadjao portove ovako:

name: PES1
number(ili port sta vec pise): 10881
pa
name:PES2....i tako sve do zadnjeg,ovaj drugi deo tvoj nerazumem:
ok pokusacu to da uradim.

a ovaj drugi deo, pa pratio sam ovo uputstvo uradio sam kako pise:
http://www.pes-serbia.com/vb/showpost.php?p=336853&postcount=114

-C.R-9-C.R-
03-25-2009, 18:46
jaooo pa ne to!To je staro objasnjenje,vidis datum,to je objasnjenje za one konami servere na kojima su mogli da igraju samo oni sa originalom...prati samo ono moje uputstvo i nemas frke

Partizan FOREVER
03-25-2009, 18:51
Namestio sam sve, mogu da igram online. Hvala maremasu puno mi je pomogo :ave:

maremas
03-25-2009, 19:13
Jos da mogu sebi da pomognem bilo bi super, pa bi i igrao sa vama ligu!

-C.R-9-C.R-
03-25-2009, 19:27
sto?Kakav problem imas,ili ti je problem da se vratis na PES6?? :)

maremas
03-25-2009, 19:30
#3376 (http://www.pes-serbia.com/vb/showpost.php?p=463887&postcount=3376)
Neki hardverski problem je.

Cybertron
03-25-2009, 19:45
Јел и даље мора да поседујем оригинал ПЕС да бих играо?

-C.R-9-C.R-
03-25-2009, 19:55
ne mora ;)

Cybertron
03-26-2009, 12:41
Још само да сконтам како се то све намешта па да играм...

-C.R-9-C.R-
03-26-2009, 20:20
Evo odigrali ja i Cuca jednu prijateljsku ;)

http://i41.tinypic.com/2lcmwzn.jpg

francy
03-27-2009, 22:02
ljudi,zasto ja ne mogu da odigram sa nikim utakmicu online?!?!?!
lepo udje unutra(kad udje udje,kad nece nece),nadjem u room-u nekog i kada dam enter room izbaci an error has occurred?!
i tako stalno :(

Eldorado
03-28-2009, 10:40
ljudi,zasto ja ne mogu da odigram sa nikim utakmicu online?!?!?!
lepo udje unutra(kad udje udje,kad nece nece),nadjem u room-u nekog i kada dam enter room izbaci an error has occurred?!
i tako stalno :(

to se i meni desava, moguce je da je soba privatna il slicno nesto
evo i ja se mucim da odigram prvu tekmu online

Petko15
03-28-2009, 10:44
http://www.pes-serbia.com/vb/showpost.php?p=462068&postcount=1
Ovde ti je fino objasnjeno...

http://www.megaupload.com/?d=PD40405S
Skini ovo da ulazis kao clinet...

http://rapidshare.com/files/214492979/pes6server.zip.html
Ovo ti je za pravljenje servera, a tutu imas sve fino objasnjeno.

-C.R-9-C.R-
03-28-2009, 12:39
Ne,ovako izgleda da se ne snalaze mnogi...u prvom postu u ovoj temi imate celo objasnjenje,a pridodacu i ovaj post

http://www.pes-serbia.com/vb/showpost.php?p=463081&postcount=31

to je sve sto treba da uradite...zamolio bih vas da mi ne saljete PMove a kako da upalim online,sta treba da radim i slicno...sve je lepo objasnjeno...zz

francy
03-28-2009, 23:41
problem je u tome sto sam sve tako uradio(ne jednom vec 3-4 puta)i uvek isto...
a preko hamachi-ja NIKAKO da se konektujem na taj "server"...uvek pise:
"ERROR
this network appears to be full"
u bilo koje doba dana i noci da probam to ispise... :(

-C.R-9-C.R-
03-29-2009, 10:38
aj probaj da prevedes to na srpski:Greska,ova mreza je puna!To znaci da moras da napravis ti novu,i da onaj sa kim oces da igras da udje u istu

francy
03-29-2009, 11:11
OK,buraz razumem ja eng...i to vrlo dobro...
samo kazem da je uvek tako...

ali nema veze...

-C.R-9-C.R-
03-29-2009, 11:15
pa ne to,nego ti kazes u bilo koje doba dana da odem tako pise...da si preveo i razumeo shvatio bi da nema veze sa doba dana..

Eldorado
03-29-2009, 22:11
probajte na sve 3 servera i ja tako pokusavam nekad nece a nekad hoce!
i ja imam problema nekad tj udjem i ucitava network i onda kad trebam upisat password nema mi toga..samo prazan menu !
pa izadjem u opet na dr server pokusam ili isti taj

-C.R-9-C.R-
03-30-2009, 11:57
tako i meni...isto nece da prikaze ono za kucanje passworda...ali bolje da sam napravim tako sigurno radi

-C.R-9-C.R-
03-31-2009, 17:09
Novi nacin igranja bez Hamachia - BEZ LAGA

1.Pokrenite svoj PSL host v21 fajl..
2.Ukucajte svoj local ip
3.ukucajte svoj wan ip,koji mozete pronaci na www.whatsmyip.com/
4.pokrenite server
5.udjite na lokaciju: C:/windows/system32/drivers/etc,tu ima fajl HOST otvorite ga sa notepadom i uradite sledece

Kada se pravi server preko Psl hosta hosts fajl izgleda ovako:

127.0.0.1 localhost
93.87.169.242 pes6gate-ec.winning-eleven.net
210.249.144.166 we9stun.winning-eleven.net

Sa ovime se postize da drugi ljudi mogu da pristupe serveru,a sam covek koji kreira server ne moze da pristupi tom istom serveru.
Sledeci postupak je da se otvori hosts fajl sa notepadom i da se unese lokalna ip adresa umesto wan ip adrese i da se na kraju snimi fajl.Host treba da izgleda ovako:

127.0.0.1 localhost
<vasa local ip adresa> pes6gate-ec.winning-eleven.net
210.249.144.166 we9stun.winning-eleven.net

Sa ovim postupkom se postize da i osoba koja je kreirala server moze da udje na taj isti server sto je napravila.

IGRA SA MANJE LAGA MOZE DA POCNE..SRECNO

Eldorado
04-02-2009, 20:49
jel kod vas rade ona 3 servera ??

kod mene danas ni jedan ne radi tj nece da se konektuje :(

pise Connection to server lost :frown:

Petko15
04-02-2009, 23:05
http://www.prosuperleague.com/forums/viewtopic.php?f=68&t=1507
Zanimljivo je ovo...

Partizan FOREVER
04-02-2009, 23:05
i kod mene tako pise :S
samo preko hamacija mogu da igram

_Dante_
04-02-2009, 23:27
http://www.prosuperleague.com/forums/viewtopic.php?f=68&t=1507
Zanimljivo je ovo...

Ovo je odlicno taman je ovakav plasman, 3 star rules! :)

Ćule
04-03-2009, 00:31
http://www.prosuperleague.com/forums/viewtopic.php?f=68&t=1507
Zanimljivo je ovo...

Jel si pogledao datum posta!! :sly:

Posted: Wed Jul 11, 2007 9:12 pm

Petko15
04-03-2009, 08:28
Jel si pogledao datum posta!! :sly:

Posted: Wed Jul 11, 2007 9:12 pm

Ma nije bitan datum posta... Sa nekim izmenama igraca to je to odprilike...

djmanga
04-03-2009, 21:04
Jel i za ovo treba da su portove otvorjene ?

http://www.pes-serbia.com/vb/showpost.php?p=463081&postcount=31

Petar Petrovic
04-04-2009, 16:24
Zasto kad kliknem na svoj profil krene loading i posle kaze koneks to server lost??????????

daxdax89
04-04-2009, 21:46
Ima li neki novi server sem ovih 3?

-C.R-9-C.R-
04-04-2009, 21:48
procitaj opet prvi post,i to pri dnu - podvuceno!

daxdax89
04-04-2009, 21:56
brate to je da napravim svoj server,a i ova tvoja pes4 soba ne radi na hamachiju,evo ja sam napravio pes6dax sifra pesoholicari Ajde dolazite pa da igramo ko zna.

daxdax89
04-04-2009, 22:11
Bilo bi dobro da se igra na ovom serveru...najbolji je bar po meni..nema bagova sa sobama za igranje

94.23.46.159


i usput sada imamo i vise takmicara zato sto mogu da igraju i oni sa piratima

Ne radi

-C.R-9-C.R-
04-04-2009, 22:11
pa normalno da ne radi soba kada je puna...zasto ljudi ne citate predhodne postove?????????????Svejedno niko ne igra preko hamachia vise,sada nam vise sluzi za komunikaciju tj chat ;)

daxdax89
04-04-2009, 22:13
Brate kako da citamo kada je ovde na forumu haos totalni,dajte napravite neki chat server,ili hamachi sobe ili tako nesto gde cemo da se skupljamo i da igramo,naravno ako neko znao neki server slican onima iz prvog posta neka javi.

healthy_century
04-08-2009, 19:44
Sve sam uradio kako pise i pojavljuje mi se 'unable to transmit using UDP port 53701' Sta ciniti? Hvala!

Ćule
04-08-2009, 23:30
Sve sam uradio kako pise i pojavljuje mi se 'unable to transmit using UDP port 53701' Sta ciniti? Hvala!

Trebas da forwardujes portove! Ruter se ponasa kao firewall tako da je potrebno da oslobodis internet saobracaj na ovim portovima na ruteru:

[10881, 10884, 12880, 12881 TCP] i [3478, 5730, 5739 UDP]

A ako ne znas sta to znaci i kako to da uradis, uradi sledece:

-Pogledaj koji ruter imas;
-Iditi na sajt http://www.portforward.com/english/routers/port_forwarding/routerindex.htm
-Pronaði oznaku tvog rutera na tom sajtu i klikni na tvoju oznaku rutera;
Izbaciæe ti detaljno uputstvo na tom sajtu za forvardovanje portova "na engleskom jeziku"

kada sve to odradis radice ti bez problema!!!

izecson
04-14-2009, 16:55
meni se uporno desava jedna te ista greska kod udp porta 5730 .....

pre nego sto mi neko kaze da pratim upustva... da forwardovao sam ja portove sve ove ... nisam amater, ali ipak meni ovo ne radi ...

dakle pratio sam prvi post, sve lepo skinuo forvardovao ( + koristio PFcongif cisto da ne bde sam da nesto lose odradio ),,, e mozda je problem sto su serveri koje sam koristio bili oni sa prve strane ( a oni su pali ), pa ako bi hteo da mi neko posalje ispravan server na pm da proverim da nije samo jos do toga ... hvala unapred

Petko15
04-14-2009, 17:25
meni se uporno desava jedna te ista greska kod udp porta 5730 .....

pre nego sto mi neko kaze da pratim upustva... da forwardovao sam ja portove sve ove ... nisam amater, ali ipak meni ovo ne radi ...

dakle pratio sam prvi post, sve lepo skinuo forvardovao ( + koristio PFcongif cisto da ne bde sam da nesto lose odradio ),,, e mozda je problem sto su serveri koje sam koristio bili oni sa prve strane ( a oni su pali ), pa ako bi hteo da mi neko posalje ispravan server na pm da proverim da nije samo jos do toga ... hvala unapred

http://www.pes-serbia.com/vb/showpost.php?p=336853&postcount=114

izecson
04-14-2009, 17:33
da brate i to sam isto uradio, pa sam onda skinuo da pokusam i sa programom da ih forvardujem ali bezuspesno .... mora da sam ja tezak maler ....:hang: