PDA

View Full Version : Oficijalni patch 1.30



maremas
02-17-2009, 09:41
Due for download at the end of February, the update will bring all club sides' rosters in line with all the moves and transfers made before the end of the January 2009 transfer window. Hundreds of players have been updated and corrected in line with their moves, with approximately 200 new players added to the game for the first time. The stats of thousands of players have also been refined, in line with their performances so far this season.

Patch 1.3 ~Download (http://pes2009dl.konamionline.com/pes09/patch/366c32421e35d011dfb9e63813739287/PES2009Patch130.zip)

Boki0812
02-17-2009, 09:46
maremas...link nece da se otvori.....

maremas
02-17-2009, 09:48
Link radi, inace vezano za pec:



Patch Notes

Time of Release: 17/2/2009

Patch ver. 1.30 corrects the following bugs:
1. Sometimes during Network play, the pass and go move didn't work.
2. When hitting long passes or shots from free kicks, players couldn't adjust the direction using L1 or R1.

Please be made aware that sometimes, during installation, the process may appear to have stalled with the window status shown as "not responding" for a few minutes.

However, we would like to ask you to wait for the installation to resume rather than to retry or abort as the installation is in progress even when the above symptoms occur.

We would like to thank you in advance for your patience and understanding.

Boki0812
02-17-2009, 09:58
kako radi...kad ja ne mogu da ga otvorim...?

maremas
02-17-2009, 10:03
Probaj sad, malopre je bio link ka sajtu sad je direktan link!

BugA
02-17-2009, 10:08
I sta sad, kao ispravili par bug-ova... A kitserver? :crying:

maremas
02-17-2009, 10:15
Odakle mi kad je ovo tek sad izaslo, ne pravim ga ja, sacekaj dan, dva i bice na netu.

BugA
02-18-2009, 09:47
Samo da vas obavestim da je netom poceo da kruzi "lekic"... ;)

Boki0812
02-18-2009, 09:50
Nasao sam....ako nekome treba...poslacu mu link na PM.

Samo imam jedan problem...kitserver mi ne prepoznaje ovaj lekic...i pise wrong file....ne znam sta bi to moglo da bude...??

Dule 93
02-18-2009, 10:46
Cek jel su ispravili one ukopane igrace

Boki0812
02-18-2009, 10:51
Nisam probao online....ali sam probao ovo za free kick,i to radi,ali sam morao da vratim na 1.20 jer mi ne radi kitserver na 1.30.

BugA
02-18-2009, 11:10
Cek jel su ispravili one ukopane igrace


Nisu... :crying:

A kitserver ne podrzava ovu verziju, kao sto nije podrzavao nijednu novu verziju dok ga juce ne namesti da radi.

Boki0812
02-18-2009, 11:14
Znaci buga...posto je meni jslserver na obicnoj verziji pesa....samo moram da sacekam JUCE-a da izbaci novi kitserver,pa da sve iz jslservera prebacim u njegov kitserver??
uu jbt,bio si upravu kada si rekao da sam zakomplikovao!:)

BugA
02-18-2009, 11:25
Znaci buga...posto je meni jslserver na obicnoj verziji pesa....samo moram da sacekam JUCE-a da izbaci novi kitserver,pa da sve iz jslservera prebacim u njegov kitserver??
uu jbt,bio si upravu kada si rekao da sam zakomplikovao!:)


Da... A obzirom da juce vise ne radi na kitserveru... Shvatas li koliko si zakomplikovao? :D

Boki0812
02-18-2009, 11:29
a kada bih imao posebno instaliranu jsl....i onda ubacim 1.30 na obican pes da li ce se to promeniti i na jsl?
hehe...nadam se da ces razumeti ovo!:)

Aladdin986
02-18-2009, 11:38
Zanima me .. ovo oko free kick nisam bash dobras sa citanjem engleskog..:S>.
R1 i R2 ..?? moze neko pojasni oko toga......

Бишке
02-18-2009, 11:39
a kada bih imao posebno instaliranu jsl....i onda ubacim 1.30 na obican pes da li ce se to promeniti i na jsl?
hehe...nadam se da ces razumeti ovo!:)
Nece,jer je jsl posebna instalacija.

srdjanNS
02-18-2009, 12:08
Da li zna neko kad izlazi za PS3 ?

AcMilan91
02-18-2009, 13:22
da skidam ovo ili ne i jel mi treba 1.20 za ovo?

Chille_HR
02-18-2009, 15:58
izashel je i update, skidam ga sad....

pula79
02-18-2009, 16:10
update za sta ?


i jel teba imati 1.20 instaliran za ovaj 1.30.

BugA
02-18-2009, 16:45
Update, video da ga neki zovu i verzija 1.40, u sustini skines patch 1.30 i opet ides u igri na ono "System Settings" -> "Downloads", i skidas :)

pula79
02-18-2009, 17:03
Update, video da ga neki zovu i verzija 1.40, u sustini skines patch 1.30 i opet ides u igri na ono "System Settings" -> "Downloads", i skidas :)

a to..nznam jel moze narodna na taj downloads... skinuo sam patch..

pula79
02-18-2009, 18:48
Vec postajem ocajan...:rulet:


moze li neko poslat "lekic" za novi patch 1.30 .... link..

Boki0812
02-18-2009, 19:46
paul79...poslao sam ti ja!


Zanima me .. ovo oko free kick nisam bash dobras sa citanjem engleskog..:S>.
R1 i R2 ..?? moze neko pojasni oko toga......

L1 i R1....pa upravljas kod slobodnog udarca da li da lopta ide desno,ili levo....to mozes i sa strelicama,ali ovako je bolji sut!

damirtm
02-18-2009, 20:41
e imam problem kod instalacije nece ono update kao u ostalim 1.20 pa imali ono kao crack

stefanACM
02-19-2009, 20:44
Prema neki saznanjima KONAMI nije menjao samo neke delove igre. U igri je povečana lopta, preciznost pasova, i natračavanje na neke lopte kada su igrači prije išli uglavnom glavom, sada idu nogom i pucaju volej
Dosta mi se sviđa nova aplikacija !!!

Cristiano23
02-19-2009, 22:46
Samo da dode kit server i onda ce sve biti super!

froginho
02-19-2009, 23:34
imam jedno pitanje !
ako samo instaliram update i ne skinem ono u sistem setting-download
kaj ce se desit ?
dali ce se update-at sami gameplay igre bez OF-a.
a poslje da ubacim stari 1.2 exe i stari OF kako bi kitserver radio .

BugA
02-20-2009, 02:04
imam jedno pitanje !
ako samo instaliram update i ne skinem ono u sistem setting-download
kaj ce se desit ?
dali ce se update-at sami gameplay igre bez OF-a.
a poslje da ubacim stari 1.2 exe i stari OF kako bi kitserver radio .


Kad ubacis stari 1.20 exe vratio si se na verziju 1.20, kao da nisi ni instalirao 1.30, jer promene se vrse u samom exe fajlu.

Александар
02-20-2009, 16:44
Aj i meni posaljite lekic...izvinite na pisanju posta ali niko od ovih sto imaju se ne odaziva preko pm.

ovde pise da radi :S

- Unninstall kitserver
- Install official patch 1.30
- Download the update in Sistem Settings/ Download
- Replace pes2009.exe with crack 1.2 !
- Reinstall Kitserver.

When you go Online (Network) you will see you have version 1.00.03 - updated teams and also you have the kitserver.

Thanks to fisca (oltreilcalcio) for the tutorial :)

PES 2009 Official patch 1.20
PES 2009 Official patch 1.30
Kitserver 8.1.2 by juce

froginho
02-20-2009, 17:30
Kad ubacis stari 1.20 exe vratio si se na verziju 1.20, kao da nisi ni instalirao 1.30, jer promene se vrse u samom exe fajlu.

ovako; ja sam instalirao 1.3 patch
download-ao iz settingsa , nakon toga sam ubacio
svoj 1.2 exe i svoj of (1.2) i nije bilo nikakvih promjena
u OF-u ostale su one stare od 1.3 ali je kitserver radio

BugA
02-20-2009, 19:21
Ja sam instalirao 1.30 samo da vidim ima li nekih promena, i obzirom da nisam nista video, a kako ni kitserver ne radi, vratio sam verziju 1.20, NEGO...

... kome je bitan taj downlaod iz igre (ovo sto su pre par dana postavili), moze da proba da ga skine i sa verzijom 1.20, ne mora da instalira patch 1.20, kazu da taj download samo donosi novi OF, i jos par nekih prepravljenih fajlova - ovo nisam probao, i licno me i ne zanima mnogo, pa mozda lupam.

Ko ipak zeli da ima ispravljene bugove koje resava verzija 1.30, morace da instalira patch, i da se pozdravi s kitserverom.

ivak87
02-20-2009, 19:36
Ja imam problem oko instalacije update-a iz igre. Naime, imam "no-cd" ;) verziju. Instalirao sam 1.3 patch, stavio lekic i startovao igru. Ali u Download-u kaze da ne mogu da se konektujem na PES2009 server. Probao sam i sa 1.2 lekicem i isto se desava. Neko zna o cemu se radi?

samo-partizan
02-21-2009, 19:25
Пошто сам инсталирао нови пач и отишао на "download",све је завршило и изашао сам из игре како би избрисао "save" јер ми је то од "Buly Patch" па сам се вратио у игрицу и занима ме дали је остао тај најновији update 1.30 или морам поново да инсталирам,јер незнам дали то има везе са "save" или та инсталција иде директно у главни фолдер где је пес инсталиран.

NinoPSY
02-22-2009, 19:23
Patch je ODLICHAN!!! ::D:
neko je spomenuo da je pass sredjen...pass je MAMA sada...kao i natrchawanje na loptu...voleJ..da u sledetjem isprawe mrezhe i trchanje igra tje biti u rangu sa 6-icom!!!:euro:

stefan1805
02-24-2009, 02:22
Ja imam problem sa patchom nece da mi se instalira izbacuje neki gresku i kaze da je program vec update-ovan a nije...... imam gomilu gresaka

pegasus91
02-24-2009, 21:58
Kako ti mislite da je odustao od kitservera?
Hoce li neko nastaviti njegov rad?
Pa kako ce sad recimo GA patch raditi sa 1.30?

vuk_CZ
02-25-2009, 01:09
ne znam da li na dobrom mestu postavljam ovo pitanje ali ajde.......

Ortak i ja smo kupili originalne diskove da bi igrali online...odradili normalno ceo install i skinuli oficijelne peceve i obojica mozemo da igramo online ALI NE I JEDAN PROTIV DRUGOGA!?
ne kapiram zasto....!? vidimo jedan drugoga ali izbaci nam crveni krstic (ili meni ili njemu u zavisnosti ko je kreirao sobu) i ne dozvoljava nam da organizujemo mec jedan protiv drugoga!? da li neko zna u cemu je fora!?

Aladdin986
02-25-2009, 02:01
Ja imam problem oko instalacije update-a iz igre. Naime, imam "no-cd" ;) verziju. Instalirao sam 1.3 patch, stavio lekic i startovao igru. Ali u Download-u kaze da ne mogu da se konektujem na PES2009 server. Probao sam i sa 1.2 lekicem i isto se desava. Neko zna o cemu se radi?

Ako igras pes online... pirate... onda uninstal certifikate... pa posle pokusaj proradice!!!

Александар
02-26-2009, 19:06
Pa kako ce sad recimo GA patch raditi sa 1.30?
nikako...:001_9898:

kimica
02-28-2009, 21:46
Interesuje me da li je neko negde postavio fajl za skidanje za verziju patcha 1.3 tako da prilikom npr, reinstalacije igrice ne moraš ponovo da ideš u system settings-download i da skidaš taj update več ga samo kopiraš u
C:Documents and SettingsAll UsersApplication DataKONAMIPro Evolution Soccer 2009download kao što je slučaj sa patch-om 1.20?

BugA
02-28-2009, 21:50
Interesuje me da li je neko negde postavio fajl za skidanje za verziju patcha 1.3 tako da prilikom npr, reinstalacije igrice ne moraš ponovo da ideš u system settings-download i da skidaš taj update več ga samo kopiraš u
C:Documents and SettingsAll UsersApplication DataKONAMIPro Evolution Soccer 2009download kao što je slučaj sa patch-om 1.20?


Evo ga ovde: http://files.peswe.com/files/pes2009/patches/1.3_cv0f.rar (spakovan je, raspakovan zauzima nesto preko 180 MB)

PoZz poz:

kimica
02-28-2009, 23:12
Instalirao sam patch 1.3 pa lekič pa ubacio cv0f fajl tamo gde treba pokrenuo igricu otišao u system settings - download i kaže kako i treba da kaže "no new updates available" odigram par tekmi izadjem iz igre pa pokrenem GA patch koji imam instaliran i on najnormalnije radi iako imam kitserver 8.1.2 koji ne podržava patch 1.3 pa me interesuje kako je to moguče?

BugA
02-28-2009, 23:18
Instalirao sam patch 1.3 pa lekič pa ubacio cv0f fajl tamo gde treba pokrenuo igricu otišao u system settings - download i kaže kako i treba da kaže "no new updates available" odigram par tekmi izadjem iz igre pa pokrenem GA patch koji imam instaliran i on najnormalnije radi iako imam kitserver 8.1.2 koji ne podržava patch 1.3 pa me interesuje kako je to moguče?


GA patch ima svoj exe fajl (kao i JSL patch, na primer), i ovaj exe fajl je verzija 1.20, bez obzira sto si ti svoj "obican" PES update-ovao na 1.30, ti si zamenio samo exe fajl obicnog PES-a. Zato na GA i dalje radi kitserver. E sad, proveri samo da ti se nije zbrkao GA OF, bilo je takvih slucajeva nakon skidanja ovog novog cv0f fajla, mada ne bi trebalo to da se desava...

kimica
02-28-2009, 23:51
Sve sam bio pobrisao iz C:Documents and SettingsMikiMy DocumentsKONAMIPro Evolution Soccer 2009save znači kod običnog PES-a i to sam isto uradio i u GA folderu gde mi je OF pa sam ponovo ušao u igru običnog PES-a i radi a onda pokrenuo ponovo i GCP Pes i radi, jedino što mi nije jasno je to zašto nemam kao kod GA u folderu save kod običnog PES-a onaj fajl od 3.660 kb nego samo PES2009_OPTION01 fajl?

FXGT
03-01-2009, 02:26
Da objasnim deci neke stavri ovo je tema o patchu 1.30 a ne o tome sta je bolje svoj deci iz rasprave ban na 48 sati da se malo ohlade

pula79
03-01-2009, 03:05
Evo ga ovde: http://files.peswe.com/files/pes2009/patches/1.3_cv0f.rar (spakovan je, raspakovan zauzima nesto preko 180 MB)

PoZz poz:

To je isti download koji se skine s patcho 1.2 ? ili 1.3 ,ovisno kad se downloaduje.... nemora posebno...nema neke razlike pa da mora sa svaki
om verziom poseban download?

markotor
03-01-2009, 09:54
koliko MB ima ova patch i jel ide uz njega sredjen OF, original dresovi za sve repke i klubove i eventualno transveri?

BugA
03-01-2009, 10:22
To je isti download koji se skine s patcho 1.2 ? ili 1.3 ,ovisno kad se downloaduje.... nemora posebno...nema neke razlike pa da mora sa svaki
om verziom poseban download?

To je fajl za sredjivanje zimskih transfera u KONAMIjevom OFu. Nebitno je da li ces da ga skidas sa verzijom 1.20 ili 1.30, ali nije isti kao onaj prvi sto se pojavio kad se pojavila i verzija 1.20.

AcMilan91
03-02-2009, 00:22
kako da izbrisem 1.30 patch i vratim na 1.20?

FXGT
03-02-2009, 15:59
reinstal cele igre ili prekopiraj 1.2 exe fajl ja tako uradio i sve je ok

schulz
03-02-2009, 19:55
Ima li neki novi kitserver? Jer na starom kitserver-u 8.1.2 nece da radi 1,3 verzija.

BugA
03-02-2009, 19:57
Ima li neki novi kitserver? Jer na starom kitserver-u 8.1.2 nece da radi 1,3 verzija.


Nema, i nece ni biti. :unsure:

Imas temu o kitserveru u podforumu "Alati i ostalo", pa ako te interesuje citaj zasto i kako poz:

AcMilan91
03-03-2009, 23:03
ja iskreno ne znam ni sto sam stavljao na 1.30 sad ne znam kako da vratim -.-

Dr.Sale
03-03-2009, 23:13
Kako da vratis??

Probaj da krekujes .exe verzijom 1.2, ne znam sta bi drugo mogao da ucinis...

AcMilan91
03-03-2009, 23:52
pa ne radi kitserver a ocu da stavim neki patch npr mc -.-

Milos007
03-04-2009, 00:05
Kao sto je rekao Dr.Sale, samo kopiras PES2009.exe od verzije 1.20 u folder gde ti je instaliran PES.
Nema tu nikak'a filozofija.

Miki-P
03-08-2009, 16:28
Jel bolje igrati sa "chistim" KONAMI patchom 1.30 ili KONAMI 1.20 + GA 3.0???

Dr.Sale
03-08-2009, 16:48
Jel bolje igrati sa "chistim" KONAMI patchom 1.30 ili KONAMI 1.20 + GA 3.0???




To je najbolje ;)

Miki-P
03-08-2009, 17:16
To je najbolje ;)

Pa to trenutno drzim, ali od kako se pojavio KONAMI 1.30, vecina se zali, a i kitserver ne postoji... Pa sam u nedoumici da li da ga probam uopshte. Ali ako su stvarno popravljeni pasovi i kretanje igracha, mozda stvarno vredi... Zato i pitam.

Partizan FOREVER
03-09-2009, 11:55
kad pokrenem instalaciju i kad treba da kliknem na "Update" ubaguje se instalacija...
http://www.imagesforme.com/out.php/t390264_bag.JPG (http://www.imagesforme.com/show.php/390264_bag.JPG)
zasto?

4evra
03-09-2009, 11:58
nije bag,takva je instalacija,izgledace da je kao ono "not responding" problem ali samo nemoj nista dirati i za 1-2 minuta ce normalno da se instalira ;)

BugA
03-09-2009, 13:07
Zamolicu drugare zaduzene za ovaj deo foruma da obrisu ovu poruku... ;)

Ovo je ista glupost kao ona "samoinstalacija" koja na kraju vraca 1.20 exe fajl. To vam je onda isto kao da niste ni patch-ovali igru, jer su promene sadrzane u samom exe fajlu (a vi vratite stari). Ako zelite nove transfere, jednostavno i sa patch-om idite na "System Settings" -> "Downloads", i skinite.

Ne mozete igrati sa nekim ko ima verziju 1.30, to je prosto i jasno.

EDIT: Obrisano

stefanACM
03-09-2009, 13:14
Upravu si BugA a što jednostavno nedirati ništa samo skinuti update preko download i u registry promenuti na 1.3.00

playboySeRbIa
03-13-2009, 14:24
Instalirao sam ovaj update,ali sad kad udjem u JSL,nista ne valja,imena timova grbovi,sve se pobrkalo,a pre instalacije update-a sve je lepo bilo namesteno.Kako da vratim na pocetak,da uklonim ovaj udate,jel moze to ili ne?Nekoliko puta sam reinstalirao sve ali opet nece.Jel postoji neko resenje?

froginho
03-13-2009, 15:53
Instalirao sam ovaj update,ali sad kad udjem u JSL,nista ne valja,imena timova grbovi,sve se pobrkalo,a pre instalacije update-a sve je lepo bilo namesteno.Kako da vratim na pocetak,da uklonim ovaj udate,jel moze to ili ne?Nekoliko puta sam reinstalirao sve ali opet nece.Jel postoji neko resenje?

probaj izbrisat cv0f.img iz C:Documents and SettingsAll UsersApplication DataKONAMIPro Evolution Soccer 2009download , pa ponovo instaliraj 1.1 i 1.2 patch , ako treba.

Maxim_Tsigalko
03-23-2009, 14:30
instalirao sam igricu bez ikakvih patch-eva , ubacio sam 1.3 sa lekicem i onda kad hocu da downloud-ujem imam problem!
izadje poruka COULD NOT CONNECT TO PES 2009 SERVER!
u cemu je problem molim za pomoc!

almir
03-29-2009, 16:48
Kod mene je slucaj da skinem patch i pri pokusaju instalacije jednostavno zablokira,jel se ovo kome desavalo i jel ima kakvog rjesenja...
pozdrav

BugA
03-29-2009, 19:25
Kod mene je slucaj da skinem patch i pri pokusaju instalacije jednostavno zablokira,jel se ovo kome desavalo i jel ima kakvog rjesenja...
pozdrav


Ne zablokira, ostavi ga da radi a ti idi jedi nesto, gledaj TV... Kad se vratis videces da je sve gotovo kako i treba da bude :)

Boki0812
04-05-2009, 18:47
buga...nema napredka na ovu temu?? sada sam malo googlao,ali sve mi izgleda da su "baronije"....

had111
04-06-2009, 01:38
Imam pitanje jel se ovaj patch slaze sa JSL patchom?

froginho
04-06-2009, 16:25
Imam pitanje jel se ovaj patch slaze sa JSL patchom?

mislim da ne , posto kitserver ne radi sa 1.3 patch-em , (exe-om)

BugA
04-06-2009, 17:22
buga...nema napredka na ovu temu?? sada sam malo googlao,ali sve mi izgleda da su "baronije"....

Nisam razumeo ovo pitanje, kakav napredak se trazi? I koja je fora sa ovim "baronijama"...? To kao boranije, sta?



Imam pitanje jel se ovaj patch slaze sa JSL patchom?

Pa, i da i ne :D froginho ti je delimicno odgovorio, ne postoji kitserver za ovaj patch, ali je fora sto JSL ima svoje fajlove, tako da ti slobodno mozes ovaj patch da instaliras, on ce ti se instalirati na "golu" verziju igre, a JSL ostaje verzija 1.20... Ako si mislio na ono "Downloads" iz igre, na to mozes da ides i sa verzijom 1.20, ovaj patch ti za to ne treba, nakon zimskih transfera odatle se skida novi fajl (drugaciji od starog), ali ovaj novi nije kompatibilan sa JSL, i sve zabrljavi.

Boki0812
04-06-2009, 17:53
ooo izvini....zaboravio sam da je ovo tema za 1.30....zato nisam napomenuo da hocu da te pitam za novi kitserver,ali u medjuvremenu nasao san onaj strani forum(ne znam tacno kako se zove...ali i ti si uglavnom tamo) i tamo video da jos uvek nema kitservera za konamije pach 1.30....i da ga verovatno nece ni biti...
ali jbg,zaboravio sam posle da editujem da sam nasao,to sto me je interesovalo.

had111
04-06-2009, 17:57
Onda cu da se drzim na 1.20 dok ne izadje zakrpa za JSL patch, ne drka mi se pa posle sve iz pocetka ako za****m.

markovic.86
04-10-2009, 16:43
Imam problem, nikad nisam ubacivao patch, instalirao sam ali mi posle toga traci cd, pretpostavljam da treba da ce krakuje, sta da radim?

Monster
04-13-2009, 20:52
Ima li neko pojma sta je ovaj 1.4 patch,da li je to oficijelni patch ili nesto bzv?
Skinuo sam sinoc,i u vidu je .img fajla.Da li zna neko nesto o tom patch-u?
Unapred hvala!

froginho
04-14-2009, 15:10
Ima li neko pojma sta je ovaj 1.4 patch,da li je to oficijelni patch ili nesto bzv?
Skinuo sam sinoc,i u vidu je .img fajla.Da li zna neko nesto o tom patch-u?
Unapred hvala!

kolko se meni cini to nije nikakav patch ,
vec samo update za igrace i timove .

Strippy
04-15-2009, 15:41
Mislim da je to patch za online igranje

Strippy
04-15-2009, 15:43
Imam problem, nikad nisam ubacivao patch, instalirao sam ali mi posle toga traci cd, pretpostavljam da treba da ce krakuje, sta da radim?


Pa nadji crack na internetu, to je makar jednostavno

froginho
04-15-2009, 20:40
Mislim da je to patch za online igranje

da samo update za online i offline igrace , naci sastavi,novi igraci itd. . .

Uros_Srbin
08-05-2009, 00:37
Moze lekic? :)

LBJ '23
09-04-2009, 13:15
razocarao sam se u ovaj patch ..

pspman
12-29-2009, 16:21
moze li neko na PM da mi posalje Crack za ovaj patch? pls!!

alexandar96
04-07-2010, 17:26
Kada ukljucim insatalaciju zabaguje mi kopmpjuter?

goxybg
04-08-2010, 08:15
Kada ukljucim insatalaciju zabaguje mi kopmpjuter?


To tako treba. Samo sacekaj nekoliko minuta i bice sve OK...