PDA

View Full Version : Pre-match



Osbourne
01-08-2009, 15:08
Ljudi imam jedno pitanje... Uvek kad ukljucujem utakmicu odmah me prebaci na centar tj. nema predstavljanja ekipa i formacija sto izgleda stvarno fantasticno. Jednom se desilo, inace nece. Od cega to zavisi?

BugA
01-08-2009, 15:26
Ljudi imam jedno pitanje... Uvek kad ukljucujem utakmicu odmah me prebaci na centar tj. nema predstavljanja ekipa i formacija sto izgleda stvarno fantasticno. Jednom se desilo, inace nece. Od cega to zavisi?

Mozes to da namestas tamo u podesavanjima (System Settings), imas negde opciju da prikazuje uvek "uvod", samo na vaznijim mecevima, ili da ne prikazuje uopste. Potrazi malo, naci ces :)

FXGT
01-08-2009, 20:54
to nije razlog za novu temu imas pomoc i pitanja