PDA

View Full Version : Quality



delpiero #10
11-16-2008, 13:19
Da li neko zna, da li postoji program koji skida zabranu biranja vecih nivoa quality-a, poput onoga sto je bio za 2008icu?

Hvala.

goran_pesmaster
11-16-2008, 13:21
hmmm ima to uz neki patch...ne mogu da se setim tacno uz koji....to imam ja...

gale91
11-16-2008, 13:23
Pa to je uz kitserver jbt,...................