PDA

View Full Version : Kitserver i Vista



senad_019
11-07-2008, 15:45
Molim vas dali radi kitserver na Visti ?
Prošli soccer nisam igrao na Visti zato jer ga nije podržavala Vista.Ĺ*ta je sa ovom verzijom 2009?
Zar baš niko nezna??????

FXGT
11-14-2008, 09:07
radi na visti

Are you running on Vista ? if so .... un-install kitserver , now right click kitserver "setup.exe" & choose properties/compatibility & check the run as administrator box....Now do the same with "pes2009.exe"......now install kitserver again.

senad_019
11-14-2008, 09:55
Probao sam ali neče.Izbacuje mi da game executable nije instaliran a settings executabile je instaliran.

FXGT
11-14-2008, 10:51
aj daj ss od gresko koji kitser ver koristis koja verzija pes-a

jel izbaci nesto vako

Got last version of kitserver working then installed 1.20 patch.
When Installing kitserver I get a message:

>>> Game EXE:
========ERROR!========
Setup failed to install KitServer 8 for
..pes2009.exe.

(No modifications made.)
Verify that the executable file is not
READ-ONLY, and try again.

>>> Settings EXE:
========INFORMATION!========
KitServer 8 is already installed (1) for
..settings.exe.

senad_019
11-14-2008, 11:55
Jeste upravo to.

skicha
11-14-2008, 13:19
I ja imam Vistu imao sam isti problem potrebno je da uradis sljedece ;

Na PES 2009.exe desni klik Properties --> Read Only , "odštikliraj Read only",
ako ti to neche skini drugi crack, upravo je to meni bilo i "odštikliram" read only sa PES2009.exe pa mi je izbacilo PES 2009 has stopped working ili ti ga na XP-u "Don't send", i ja skinem drugi crack i radi sve :)

Edit: ma nista tu smo da pomazemo :) ;)

senad_019
11-14-2008, 14:17
Bravo majstore svaka čast.Napokon radi.:clap:

imported_astrablu
09-06-2009, 18:25
i ja imam slican problem ali kod mene nista od ovoga nije upalilo kod mene kad instaliram kitserver nece da pokrene igricu a kad ga uklonimm pokrene isto imam vistu ultimate sp2 sve zivo sam probao i nece