PDA

View Full Version : Golman :s:s:s:s



jaroslaf
11-07-2008, 00:42
jel moze da se upravlja golmanom, i kako ?
ak ne moze, igrica moze na 1 da se posalje u kontejner...

joco23
11-07-2008, 00:49
kao sto ti rekoh na msn-u ne moze, i nikada nije moglo

jaroslaf
11-07-2008, 00:58
da, kao ni u 2008mici...

BugA
11-07-2008, 01:18
Mozes da nateras golmana da istrci, drzis trougao kad protivnik ima loptu. To je sve :) (pise u onom meniju sa kontrolama, u igri).

Loqo
11-07-2008, 02:16
Jos nam samo fali da i golmanom upravljamo...

Chille_HR
11-07-2008, 05:40
ummm....
golmanom se moglo upravljati.....
L1+trokut
to sam od davnih davnina koristio....
ali na 2009 to ne pali vishe....

FXGT
11-07-2008, 07:30
Prekinite da otvarate glupe teme:banned: